Turski mediji bruje o razvodu, a Fahrije Evdžen ima samo jednu poruku

Turski mediji bruje o razvodu, a Fahrije Evdžen ima samo jednu poruku

Autor: | 11/09/2020

0

Omiljeni par turskih medija, Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen ponovo su postali meta novinskih napisa. Ovoga puta, mediji su odlučili da na njihov brak stave tačku.

Poznato je da je glumački dvojac romansu započeo na zajedničkom snimanju serije "Dnevnik ljubavi", a vezu su krunisali brakom 2017. nakon četiri godine zabavljanja.

Već neko vreme turski mediji navode da Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen nisu u najboljim odnosima, a sada im predviđaju i razvod. Početak sukoba izazvala je Burakova sestra, koja je želela da prisustvuje prvom rođendanu njihovog sina Karana, čemu se Fahrije usprotivila. A sada, mediji tvrde da je glumica veoma loše, nakon što joj je preminuo otac, posle višegodišnje borbe sa kancerom želuca.

Pročitajte: Bali beg promenio imidž - Zavodljiv ili ne?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) дана 26. Апр 2020. у 6:32 PDT


Burak je želeo da joj pomogne i preuzeo je brigu o sinu, ali ona nije poslušala predlog supruga o poseti psihologu. Uz to, kako izvor blizak paru tvrdi, njih dvoje nemaju isti pogled na odgoj deteta, zbog čega su vrlo često u sukobu.

- Žele sebi da pruže još jednu šansu, a ako ne uspeju, svako će poći svojim putem. - rekao je izvor.

U trenutku kada mediji bruje o njihovom razvodu, Fahrije je poslala snažnu poruku. Naime, na svom "Instagramu" objavila je snimak na kome je u zagrljaju svog voljenog, sa kojim je provela dan pun zabave. Time je na priču o razlazu, širokim osmehom stavila tačku.

Pročitajte: Fahrije Evdžen i Burak Ozdživit : Najsrećniji dan u životu najlepšeg turskog para

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram