Ovo je novo radno mesto Jovana Memedovića: Nikada ne biste pogodili gde je otišao posle otkaza FOTO

Ovo je novo radno mesto Jovana Memedovića: Nikada ne biste pogodili gde je otišao posle otkaza FOTO

Autor: | 22/08/2023

0

Vest da voditelj Jovan Memedović daje otkaz posle više od tri decenije provedene na Javnom servisu nikoga nije ostavila ravnodušnim.

RTS printscreen

 
 

Memdović se samo jednom oglasio povodom iznenadne odluke i tom prilikom otkrio gde će se ubuduće emitovati kviz “Potera” i emisija “Sasvim prirodno”.

Pročitajte: Poznati pevač usrećio bivšu ženu Jovana Memedovića - Pogledajte šta je Mirjana objavila na dan voditeljevog otkaza FOTO

"Usred sam snimanja nove sezone Potere, a u isto vreme i u postprodukciji novih epizoda Sasvim Prirodno, koje će se emitovati od septembra na istom programu i u isto vreme. Ja kroz svoj rad govorim i šta mislim i u šta verujem. Sada sam primoran da se na ovakav način obratim mojim gledaocima i poštovaocima moga rada. Nisam više zaposlen na RTS-u, ali se pomenute emisije koje vodim nastavljaju kao i do sada.

Dok čekamo septembar i nove emisije, Memedović nam je otkrio gde sada radi i kojim mestom je zamenio kancelarijski prostor.

Pročitajte: Nije sve onako kao što izgleda - Istina o Jovanu Memedoviću posle više od dve decenije isplivala u javnost

Naime, šarmantni voditelj je objavio snimak na kome vidimo njegovo novo radno okruženje. Drina, tiha vatra, drvena stolica i laptop, čini se da Memedović baš uživa u svom poslu i ne mari za ono što se desilo pre mesec dana.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti