Koliko novca je Karleuša zaradila samo od tužbi? Velika cifra, sve potrošila na jednu stvar FOTO

Koliko novca je Karleuša zaradila samo od tužbi? Velika cifra, sve potrošila na jednu stvar FOTO

Autor: | 20/08/2023

0

Jelena Karleuša objavila je novi album “Alpha”, a publika je posle dugih 11 godina čula potpuno novi zvuk muzičke zvezde koja nije štedela ni vreme, ni novac, ni energiju kako bi ovaj projekat bio savršeno upakovan.

Instagram

 

Nekoliko dana posle objavljivanja pesama usledila je Jelenina rođendanska zabava. U velelpnom dvorištu svoje vile na Dedinju pop diva je okupila bliske prijatelje i saradnike, a svaki detalj bio je u znaku albuma "Alpha".

Pročitajte: Dok je Jelena slavila rođendan, Duško uslikan sa njenom koleginicom FOTO

Osim pohvala i čestitki publike, Karleuša je naišla i na osude dela javnosti zbog kostima i reči pesama, a među kritičarima našlo se i nekoliko njenih kolega, ali i medijskih kuća protiv kojih je podnela krivične prijave, kako ona tvrdi, zbog nanetog duševnog bola i lažnih informacija koje se o njoj plasiraju ovih dana.

Instagram

 

Pevačica se povodom toga oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila koliko je u proteklih nekoliko godina zaradila od tužbi koje su okončane u njenu korist.

Pročitajte: Reci mami da je mogla bolje... Nika Tošić brutalno odgovorila hajterima, jasno je čija je ćerka FOTO

- U poslednjih nekoliko godina, verovali ili ne, od dobijenih tužbi u moju korist, zaradila sam oko 10 miliona dinara. Veći deo dala sam azilima za životinje u Srbiji - otkrila je Kraleuša u svojoj objavi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin