Tri palube, bazen, bioskop... Vodimo vas na luksuznu jahtu Filipa Ceptera FOTO

Tri palube, bazen, bioskop... Vodimo vas na luksuznu jahtu Filipa Ceptera FOTO

Autor: | 19/08/2023

0

Jahta Filipa Ceptera osvaja elegancijom i vrhunskim dizajnom

Jahta je statusni simbol, stvar prestiža, privatna oaza kojom možete da se otisnete gde god poželite i osamite se na pučini, daleko od sveta. Ukoliko na računu imate dovoljno novca, naravno. Jedan od najbogatijih ljudi sa ovih prostora svakako može da priušti sebi takav luksuz. Filip Cepter od nule je počeo da gradi svoju poslovnu imperiju čiji je zaštitni znak kvalitetno posuđe, a danas uživa u plodovima predanog višedecenijskog rada i neprestanog ulaganja u inovativne ideje. Između ostalog, u vlasništvu ima nekoliko luksuznih nekretnina, ali i veličanstvenu palatu koja se kreće, odnosno plovi.

Privatna arhiva

 

Cepterov superbrod nosi hedonistički naziv, “Joy Me”, i zove na uživanje. Razlikuje se od svih vodenih tvrđava koje krstare svetskim morima. Posebna u svakom pogledu, jahta je pomerila granice konvencionalnog dizajna i odlikuju je prefinjene konture i forma, specifičan enterijer u pop-art stilu, elegancija, inovativna tehnologija.

Pročitajte: Pre nego što su postali milijarderi - Ovako je izgledalo venčanje Filipa i Madlene Cepter

Dugačka je pedeset metara, a 2011, kada je porinuta, vredela je 30 miliona evra. Te godine bila je zvezda tradicionalne „Izložbe jahti“ u Monaku, gde je posetiocima oduzimala dah, u potpunosti pravdajući svoje ime. Najjednostavnije i najskuplje rečeno, remek-delo. Spektakl na tri sprata, dodaćemo. I kraljica mora.

Privatna arhiva

 

Enterijer je dizajniran tako da putniku nudi različita iskustva u zavisnosti od njegovog raspoloženja. Iako svaka prostorija ima lični pečat, zajedno čine skladnu celinu i otkrivaju stil života, odnosno “Zepter filozofiju” u kojoj su relaksacija, uživanje i poslovni uspesi u savršenoj ravnoteži.

Privatna arhiva

 

Jahta Filipa Ceptera poziva na uživanje

Brod napravljen od čelika i aluminijuma sastoji se iz tri nivoa, ima impresivnih šest kabina, prostrani salon, kuhinju i veliku trpezariju, nekoliko barova, osam predivno dekorisanih kupatila, mini-bioskop. Tu je i spa-zona sa teretanom, saunom, džakuzijem, kao i soba za hromoterapiju (lečenje bojama).

Pročitajte: Lepa, zgodna i bogata - Ćerka Filipa i Madlene Cepter preti da pokori svet FOTO

Već nazivi apartmana za goste, opremljeni, između ostalog, i „royal“ krevetima, govore kakve se bajke kriju u njima: “Chic”, “Nature”, “Print”, “Mondrian”. U potpalublju su smeštene kabine za posadu, na gornjoj palubi nalaze se porodični apartmani, dok najviši “sprat” predstavlja epicentar letnjih zbivanja, sa barom i bazenom dugačkim tri i po metra. Brod je predviđen za 12 osoba.

Privatna arhiva

 

„Joy Me“ se po svemu razlikuje od ostalih jahti i zbog toga je zanimljiva. Tu sam utkao sebe, jer sam se uvek trudio da budem drugačiji – izjavio je Filip Cepter jednom prilikom.

Pročitajte: Sačuvali su biznis, brak i dobar stil - Filip i Madlena Cepter posle dužeg vremena zajedno u javnosti

Tokom letnjih meseci elegantna „palata“ obilazi Mediteran, a prednost ima Jadransko more. Filipu i njegovoj supruzi Madleni društvo često pravi ćerka Ema, ali i prijatelji. Mogu da se usidre gde god požele i uživaju u morskim čarolijama, da voze džet-ski ili na gumenom gliseru skoknu do obale kada se užele kopna. Uostalom, i fotografije otkrivaju da “Joy Me” zadovoljava sve hedonističke kriterijume.

Privatna arhiva

 

Privatna arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Privatna arhiva