Lice žene koju svi žele da vide: Ovo je Mira, majka Milice Pavlović, sa kojom godinama nije u kontaktu FOTO

Lice žene koju svi žele da vide: Ovo je Mira, majka Milice Pavlović, sa kojom godinama nije u kontaktu FOTO

Autor: | 18/08/2023

0

Majka Milice Pavlović godinama intrigira javnost

Milica Pavlović nedavno je povodom 32. rođendana i izlaska albuma „Lav“ priredila „zabavu u belom“. Izgledala je kao grčka boginja, kažu fanovi. Velikom trijumfu mlade pevačice prisustvovali su svi koji joj znače, bliski prijatelji, ali ne i žena koja joj je dala život.

Mina Dishlenkovich

 

Ta tema godinama intrigira javnost. Zna se da je, posle razvoda roditelja, Milica živela sa bakom i dekom sa očeve strane na selu u okolini Leskovca, i da su joj oni priuštili lepo i srećno detinjstvo. Teško joj je palo kada ih je izgubila, prvo deku Radomira 2020, a pre dve godine i baku Radu.

Pročitajte: Porodična tragedija slomila Milicu Pavlović - Ti si bila moja majka...

‒ Oni su mi usadili tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim. Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem sa kojim sam u odličnim odnosima i često smo zajedno – ispričala je Milica svojevremeno, objasnivši da nije u kontaktu sa majkom.

– Nisam, jednostavno tako se dogodilo. Ona je posle razvoda u početku dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Sada mi nisu potrebni novi ljudi u životu. Majčinsku ljubav dobila sam od babe i dede.

Mina Dishlenkovich

 

Majka Milice Pavlović prvi put pred očima javnosti

Kako je tada istakla, majku Mirjanu Đorđević nije videla više od deset godina. A otkako se na internetu pojavila njena fotografija, mnogi kažu da Milica neodoljivo liči na nju.

‒ Zbog nekih okolnosti imala sam priliku da je jednom vidim izdaleka, i to je sav kontakt koji sam sa njom imala. Od malih nogu naučena sam da budem borac i da verujem najviše sebi, da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem – rekla je pevačica.

Privatna arhiva/Facebook

 

Kolale su priče da ju je majka ostavila, zbog čega ona ni danas sa njom ne želi bilo kakav kontakt. S druge strane, govorilo se da je Miličinu majku tadašnji suprug tukao, pa je morala da pobegne od njega, ali nije uspela da i ćerku povede.

Pročitajte: Maćeha Milice Pavlović na pevačicin rođendan učinila nešto posebno FOTO

‒ Mirjana i njen muž Dragoslav (Miličin otac) radili su u Švajcarskoj. Kada je imala tri meseca, doveli su je kod babe i dede, a oni su se vratili u Švajcarsku da rade. Još nekoliko godina živeli su zajedno, a onda su se razveli. Milica je ostala kod babe i dede ‒ ispričao je jedan komšija za portal 24sedam.rs.

Kako izgleda otac Milice Pavlović pogledajte OVDE.

Instagram

 

Verzija je mnogo, ali činjenica je da nismo imali prilike da čujemo drugu stranu. Navodno, pre nekoliko godina Mira je čestitala Milici rođendan preko društvenih mreža. Do pomirenja u svakom slučaju nije došlo.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mina Dishlenkovich

Pročitajte još

Najnovije vesti