Sa ocem nije pričala 20 godina, a ovo je majka Ane Kokić: Ćerki je posle razvoda pružila dom  FOTO

Sa ocem nije pričala 20 godina, a ovo je majka Ane Kokić: Ćerki je posle razvoda pružila dom FOTO

Autor: | 18/08/2023

0

Posle razvoda od Nikole Rađena, Ana Kokić sa decom se preselila kod majke, u porodičnu kuću na Banovom brdu. Za popularnu pevačicu komšije imaju samo reči hvale. Često svraća u okolne radnje, prirodna i bez šminke, voli da popriča sa ženama iz kraja u kome je odrasla i uvek je dobro raspoložena, a i ćerke su, svi kažu, izuzetno vaspitane.

Andreja Damnjanović

 
 

Nema sumnje da je lepa Ana koristila vaspitne metode koje je ponela iz porodičnog doma. Najveću podršku uvek je imala od majke Branke, za koju je izuzetno vezana.

Pročitajte: Geni su čudo - Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena oduševila, pred Teom su velike stvari

„Nema sile koja je jača od majčine ljubavi. Majka može sve, majka uvek bolje zna, majka je spremna da život da bez razmišljanja, majka je jedna jedina! Kada je majka nasmejana, sve je dobro. Čuvajte svoje majke i volite ih jer one od toga žive. Srećan ti rođendan, kraljice! Volim te“, napisala je pevačica u emotivnoj poruci kojom je u julu gospođi Branki čestitala divan dan, uz zajedničku fotografiju i haštag „najbolja mama na svetu“.

Instagram

 

Sa ocem Stevanom, koji je radio na pijaci, Ana nije imala tako blizak odnos. Ona i njena sestra Maja sa njim nisu pričale dvadeset godina, ali su ga, pre nego što je umro, posetile i sve mu oprostile. Tako su bar pisali neki beogradski listovi. Izvori bolje upućeni u situaciju otkrili su da je Stevan „mirno otišao na onaj svet, jer mu je celog života bilo bitno samo da reši odnose sa ćerkama“.

Ana je jednom prilikom objasnila šta je bio kamen spoticanja.

Instgaram

 

‒ Kada nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da se sa ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome. Bilo mi je teško, ali... Godinama ga nisam videla. Teško mi je i sada, ali mi je u samom početku bilo mnogo teže.

Pročitajte: Ovako je izgledalo venčanje Ane Kokić i Nikole Rađena FOTO

Na pitanje da li su se pred kraj njegovog života zaista pomirili nije odgovorila.

Instgaram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti