Na stajlingu i ljubavi pozavideo bi im i Holivud: Branko Đurić Đuro sa lepom suprugom blista na crvenom tepihu

Na stajlingu i ljubavi pozavideo bi im i Holivud: Branko Đurić Đuro sa lepom suprugom blista na crvenom tepihu

Autor: | 18/08/2023

0

Filmski festival u Sarajevu i ovog leta okupio je brojne svetske i regionalne zvezde. Šeste večeri, pred projekciju restauriranog klasika „Ljubav i moda“, crvenim tepihom prošetali su Branko Đurić Đuro i njegova supruga Tanja Ribič. Manifestaciji prisustvuje i njihova ćerka Zala, koja je od roditelja nasledila ljubav prema glumi i muzici.

Pročitajte: Branko Đurić Đura - Delujem kao ambiciozni frik, ali i dalje imam vremena za sebe

Stajling popularnog para oduševio je prisutne. Uskladili su se, oboje su se odlučili za belu boju, s kojom je u letnjem periodu teško pogrešiti ako izaberete nešto što vam dobro stoji. A Đuro i Tanja bili su besprekorni – ona u elegantnoj midi haljini koja je otkrivala ramena i veći deo dekoltea, on u ležernom odelu i patikama.

Obala Art Centar

 

U braku, u kojem su već četvrt veka, dobili su dve ćerke, Zaru i Elu. On ima i sina iz prethodne veze. Upoznali su se na sceni, što je valjda i logično, budući da su oboje glumci. U predstavi slovenačkog pozorišta Branko i Tanja igrali su muža i ženu, pa se priča sa pozornice prelila i u stvarni život.

Pročitajte: Raspevani brak Tanje Ribič i Branka Đurića Đure na morskim talasima

Ne pojavljuju se često u javnosti, ali Branko, ludo zaljubljen u suprugu kao prvog dana, u martu joj je na društvenim mrežama čestitao trideset zajedničkih i srećnih godina: „Šta drugo mogu, nego ti reći ‒ od sveg srca ti hvala!“.

Obala Art Centar

 

U jednom intervjuu za „Azru“ slovenačka glumica i pevačica otkrila je tajnu njihovog braka.

‒ Ljubav i tolerancija. Ako nema toga, ništa drugo ne može pomoći. Super je ako imate isti ukus, ali ništa bez ljubavi i tolerancije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još