Kamen, more i masline: Zavirite u prelepu letnju kuću Tarika Filipovića u Poreču FOTO

Kamen, more i masline: Zavirite u prelepu letnju kuću Tarika Filipovića u Poreču FOTO

Autor: | 19/08/2023

0

Tarik Filipović oduvek je bio zaljubljen u Istru. Leta je provodio uglavnom južnije, na Pelješcu, ali je letnju rezidenciju smestio u najlepši deo severnog Jadrana. Izabrao je Rakovce, idilično naselje u sastavu grada Poreča, gde je kupio kuću. Vila „Baladur“ u njegovom vlasništvu je od 2008. godine, navode zagrebački portali.

Instagram

 

Poznato je da su imanja u istarskoj županiji na ceni, pa verujemo da ni ovo nije bilo jeftino. Cifra nije otkrivena, no, pretpostavljamo da je predstavljala pravu sitnicu za popularnog glumca koga zovu „milijunaš“ jer vodi hrvatsko izdanje kviza „Želite li da postanete milioner“. Šalimo se, mada u svakoj šali može da se nađe i malo istine.

Pročitajte: Drugi dom - Zavirite u prelepi stan Nine Badrić na Hvaru u kojem hrvatska zvezda provodi leto FOTO

Vila je građena od kamena, po uzoru na stare lokalne kuće. Opremljena je unikatnim nameštajem i tipičnim istarskim antikvitetima. Ima prostrane terase, stari bunar i natkriven trem sa kaminom, odakle puca pogled na more. Okružena je mirisnim mediteranskim rastinjem i niskim kamenim zidom, koji skrivaju dvorište i bazen od radoznalih pogleda.

Instagram

 

Instagram

 

Mirnu oazu Tarik deli sa suprugom Lejlom, njihovim sinom Armanom i njenim sinom Dinom iz prvog braka. Često im na prelepom balkonu društvo prave prijatelji i saradnici, Lejlina majka, a nekad im dođu i nezvani gosti. Kako se glumac jednom „pohvalio“ na „Instagramu“, dve zmije svratile su u dvorište, a uhvatio ih je u – ljubavnom zanosu.

Instagram

 

Na svom istarskom imanju Filipovići imaju i maslinu, pored koje je tuš na otvorenom. „Nit' će ona ostati neobrana, nit' ja neopran“, našalio se uz fotografiju iz „kupaonice“.

Instagram

 

Tarik i Lejla u braku su više od 15 godina, a u junu su proslavili rođendan starijeg sina Dina:

Pročitajte: Tarik Filipović - Mnogo toga sam prošao, nisam željan ničega i ni za čim ne žalim

„Srećan dvadeseti mom velikom dečku. I neka svaka sledeća godina bude lepša, sadržajnija, zdravija, neka se želje ispunjavaju jedna za drugom. I ne brini, svet odraslih nije tako strašan i ozbiljan… Voli te tata.“

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti