Razvodi se Britni Spirs: Pop zvezda posle godinu dana rekla kraj, ovo je razlog

Razvodi se Britni Spirs: Pop zvezda posle godinu dana rekla kraj, ovo je razlog

Autor: | 17/08/2023

0

Britni Spirs razvodi se od supruga Sema Ašgarija nakon burne svađe o njenom navodnom neverstvu, pišu strani mediji.

Instagram

 
 

Kako se navodi, pre nedelju dana do Sema su stigli tračevi da mu je supruga neverna, i mada afere nisu zvanično potvrđene, fitnes intruktor veruje da su se desile, pa je došlo do žustre svađe. Kako piše TMZ oslanjajući se na svoje izvore, Ašgari se iselio iz njihove vile u Los Anđelesu i sada živi sam, a samo je pitanje vremena kada će da pokrene proceduru za razvod.

Pročitajte: Prava srećnica - Dečko Britni Spirs izgleda kao Apolon

Ovo je samo kulminacija lošeg odnosa ovog para koji se venčao u junu prošle godine. Sem, koji je 13 godina mlađi od pop zvezde, navodno duže vreme ne spava često u njihovom domu, a Britni je sa njim ulazila u žustre svađe pune vriske ali i fizičkih nasrtaja.

Story

 
 

Britni je zaštititila svoju imovinu preko predbračnog ugovora, ali po svemu sudeći Semu će posle razvoda potpisati atrkativan ček.

Pročitajte: Otac Britni Spirs izneo nove šokantne detalje slučaja starateljstva - Spasio sam je katastrofe

Britni se nakon velike borbe da vrati život u svoje ruke ponašala nestabilno, a Sem više ne može to da trpi. Uprkos tome što je javno branio suprugu od loših komentara na internetu, privatno ga je i te kako nerviralo njeno ponašanje.

Kevin Winter/Getty Images

 
 

Sem i Britni počeli su da se zabavljaju 2016. godine, kada je on učestovovao u jednom od njenih muzičkih spotova. Od tada su postali nerazdvojni, a tokom pokreta „Oslobodite Britni“ Ašgari je javno podržao borbu tadašnje partrnerke i zahvaljivao se njenim obožavaocima koji učestvuju u pokretu. Verili su se 2021. godine, na oduševljenje svih, a godinu dana kasnije su se i venčali.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti