Bajaga se od Emilije razveo posle 33 godine braka, pa progovorio o novoj ljubavi: Ne odustajem od nje!

Bajaga se od Emilije razveo posle 33 godine braka, pa progovorio o novoj ljubavi: Ne odustajem od nje!

Autor: | 20/12/2022

0

Momčilo Bajagić Bajaga na muzičkoj sceni prisutan je decenijama, a za sve to vreme mediji i javnost mogli su tek ponešto da saznaju o njegovom privatnom životu, odnosno samo ono što je on želeo da se zna.

Pročitajte: Šta mu bi - Bajaga prvi put u javnosti od razvoda, na pitanje o bivšoj supruzi burno reagovao

Aleksandar Krstović

 

Vest da se slavni muzičar posle 33 godine braka razvodi od, sada već bivše supruge Emilije, sve je zatekla, a Bajaga je tada prvi put istupio pred javnost i otvoreno govorio o životnoj situaciji koja nimalo nije bezbolna.

„Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden!“, otkrio je na Fejsbuku i dodao da se razveo pre više od godinu i po, ali je ta informacija do medija stigla tek početkom ove godine.

Pročitajte: Bajaga postao deda, stigla devojčica prelepog imena - Imam lepu unuku, sad mi je sve opuštenije u životu

Ata Images

 

Bajaga je posle razvoda ostao dosledan sebi i svojim stavovima i nije se osvrtao na tu epizodu, ali je u nedavnom intervjuu za bosansku “Azru” otkrio da li je spreman za novu ljubav.

Na pitanje novinara treba li posle neuspelih veza i razvoda gubiti veru u ljubav i nove odnose muzičar je kratko odgovorio:

‒ Ljubav je najvažnija stvar u životu i nikad ne treba odustajati od nje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti