Polje tajni: Zavirite na čarobno imanje Elene Karaman i Dušana Reljina u Provansi FOTO

Polje tajni: Zavirite na čarobno imanje Elene Karaman i Dušana Reljina u Provansi FOTO

Autor: | 15/08/2023

0

Elena Karaman i Dušan Reljin pokazali imanje u Provansi

Moj život u ljubičastom, tako bi mogao da glasi naziv romana o novom poglavlju priče o Eleni Karaman. Počelo je pre više od dve godine, kada je romansu sa renomiranim fotografom Dušanom Reljinom potvrdila tokom letnjeg odmora u božanstvenoj Provansi.

Instagram

 

„Moja duša je stigla kući“, napisala je tada Elena pozirajući u beskrajnim poljima lavande, po kojima je region Luberon od davnina poznat. Da li je još tada odlučila da kupi imanje na živopisnom jugu Francuske, to ne znamo, ali neke detalje je nedavno otkrila na Instagramu:

Pročitajte: Elena je sina ispisala iz škole, a sada je donela novu odluku koja je sve zatekla - Posle 6 godina rešili smo da... FOTO

‒ Ovako obično počinje svaki novi projekat. Šetnja kroz imanje, upoznavanje sa pulsom zemlje, frekvencijom u potrazi za glavnim energetskim vorteksom, koji nazivam „srce zemlje“.

Instagram

 

Ćerka kreatorke Verice Rakočević posle Kosmaja očigledno je pronašla još jednu oazu po svojoj meri. Kako je dalje navela u Insta storiju, renoviranje počinje u septembru.

‒ U Provansi se živi sporo i lagano. Na svaki predračun se čeka i po nekoliko nedelja, ali biće ovo mali dragulj među poljima lavande i vinogradima. Nazvali smo ga „Polje tajni“ („Le Champ des Secrets“) – napisala je Elena, koja je uz jednu objavu novijeg datuma objasnila da „sebe ne doživljava kao dizajnera enterijera, već kao dizajnera atmosfere“.

Instagram

 

Pokazala je nekoliko vekova staru štalu, koju „već vidi kao mali hram, mesto za radionice, predavanja, ceremonije i male ženske rituale“, pronašla je i „drvo mudrosti“, a u dvorištu imanja postoji i bazen.

Pročitajte: Bili su najmoćniji par Beograda - Elena i Andrija Drašković ponovo zajedno, pogledajte prvu fotografiju

Iz spavaće sobe pruža se pogled na okolna brda. Najkraće rečeno, hedonizam na provansalski način. Život u ljubičastom, da ne zaboravimo.

Instagram

 

Elena u svemu ima punu podršku svog izabranika. Dušan često komentariše njene objave. U jednoj ju je nazvao boginjom, a ona je, uz najnoviju zajedničku fotografiju, napisala „jedan čovek i jedna žena“ ili, na francuskom, „uh homme et une femme“.

Definitivno je zaljubljena do ušiju, i u fotografa i u Provansu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Najnovije vesti