Reci mami da je mogla bolje... Nika Tošić brutalno odgovorila hajterima, jasno je čija je ćerka FOTO

Reci mami da je mogla bolje... Nika Tošić brutalno odgovorila hajterima, jasno je čija je ćerka FOTO

Autor: | 14/08/2023

2

Nika Tošić napravila pometnju na društvenoj mreži

Jelena Karleuša konačno je objavila novi album. Fanovi su ga čekali 11 godina, pa nije čudo što je muzička zvezda ovih dana u centru pažnje. Mišljenja su podeljena, kao i uvek kada je ona u pitanju, no, da vidimo kako se aktuelni singlovi sviđaju njenim najbližima. Šta kaže, na primer, mlađa ćerka Nika Tošić?

Instagram

 

 

Tinejdžerka, koja u septembru puni 14 godina, prava je zvezda TikToka. Pratiocima je, između ostalog, otkrila da joj je omiljena pesma sa maminog albuma „Karly B*tch”, a na dan promocije snimila je i kratak video u kome je vidimo da pije bubble tea “Alpha”, kako glasi naziv novog izdanja JK.

Pročitajte: Kao prava dinastija - Karleuša oduševila u Dubaiju sa ćerkama, ne zna se koja naslednica je lepša

Komplimenti su se nizali: „najslađa podrška albumu”, „mamina princeza”, „baš si slatka”, „top marketing”. Neke je zanimalo i gde bi mogli da nabave napitak. „Nije u prodaji, ali može da bude”, odgovorila je Nika u stilu marketinškog eksperta.

TikTok printscreen

 

Bilo je, očekivano, i ne baš lepih komentara. Tako je na primedbu „reci mami da je mogla bolje” Jelenina ćerka upitala dotičnog pratioca: „Je l' možeš ti bolje?” Odgovor u maminom stilu!

TikTok printscreen

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Lucija 14:47 18.08.2023
Odgovori

POtrebno im je puno luxuza,jer imaju prazne,mrtve oci.Jelena ,ti mozes lagati sebe,ali nas nemozes.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još