Lepoj Breni zabranili spot! Naredba došla sa samog državnog vrha, pevačica nije znala šta ju je snašlo

Lepoj Breni zabranili spot! Naredba došla sa samog državnog vrha, pevačica nije znala šta ju je snašlo

Autor: | 12/08/2023

0

Spot Lepe Brene bio je zabranjen

Uprkos tome što je jedna od najvećih jugoslovenskih zvezda, Lepa Brena se trudila da njen život ne bude krcat skandalima, i najčešće se pominjala u kontekstu svoje muzičke karijere. Kada se priča o njenom privatnom životu, svi hvale njen skladan brak sa Bobom Živojinovićem, tako da ni na privatnom planu ništa o pevačici loše nije isplivalo.

Instagram

 

Međutim, od raznih neprijatnosti nije mogla da pobegne, a jedna od većih je kada je pre tri decenije snimila spot koji je Vojska zabranila. Iza sebe je do tada imala impozantan katalog muzike i fenomenalne muzičke spotove, ali ovaj konkretan nije se svideo tadašnjem državnom vrhu.

Pročitajte: Bez filtera i šminke, sasvim prirodno - Lepa Brena u krupnom kadru pokazala lice, a onda je krenula lavina komentara VIDEO

U jeku popularnosti snimila je atraktivan spot za numeru Ljubaj je iz 1996. godine, a režiju je potpisao Dejan Milićević, koji je bio odgovora za najlegendarnije spotove tog perioda. Međutim, Vojska je zabranila ekranizaciju ove pesme tako da u vreme kada internet nije bio sastavni deo svakog domaćinstva, niko više nije imao priliku da ga vidi.

ATA Images

 

Sav trud kao da je bačen u vodu, a sporni spot je tek pre nekoliko godina ugledao svetlost dana na Youtube-u. Modni fotograf prokomentarisao je jednom prilikom nemili događaj od pre tri decenije, i smatra da se ništa problematično ne dešava u njegovom i Breninom radu.

Pročitajte: Njega hejteri često komentarišu, a kada mu vidite majku OSTAĆETE BEZ TEKSTA - Ona je rodila Dejana Milićevića FOTO

 

„Nikada mi neće biti jasno zašto se Vojska Jugoslavije stidela spota sa Lepom Brenom. Tek što se dva dana emitovao na Pinku, stigao je dopis iz Generalštaba u kome se strogo zabranjuje dalje prikazivanje. Šteta…. Mogao je to biti spot za sva vremena. Brena maršira sa specijalnom jedinicom, peva u kasarni, vojnici oko nje vežbaju… Čak ni ja nemam taj spot u arhivi“, ispričao je jednom prilikom Dejan Milićević.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Anhel / Ata images

Najnovije vesti