Dženifer Aniston javno flertovala sa Bredom - Holivudski zavodnik ostao zatečen

Dženifer Aniston javno flertovala sa Bredom - Holivudski zavodnik ostao zatečen

Autor: | 19/09/2020

0

O ponovnom susretu Breda Pita i Dženifer Aniston mnogo se pisalo, a sada se fatalni susret konačno i dogodio. Bred Pit I Dženifer Aniston sreli su se oči u oči, ali ovoga puta u "online razgovoru", tokom kog su vežbali tekst za novi film, na kome će raditi zajedno.

Uprkos tome što su mnogi obožavaoci na društvenim mrežama navijali da nekadašnji par ponovo uplovi u romantične vode, to se ipak nije dogodilo. Dok se o ljubavnom životu Dženifer još uvek samo nagađa, oskarovac je sebi pronašao 29 godina mlađu devojku, nemačku manekenku Nikol Poturalski.

Pročitajte: Dodir, topao pogled i zagrljaj bivših supružnika - Bred i Dženifer oči u oči posle toliko godina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jenn and brad 💞/5k (@aniston_pitt) on Sep 18, 2020 at 3:04am PDT

Međutim po prvi put nakon mnogo godina, Bred i Dženifer zajedno su stali pred kamere, a tim povodom Dženifer je morala da prokomentariše koliko joj je bivši suprug privlačan. Iako je u prvi mah bila zbunjena pitanjem, prema portalu "Hollywood life" glumica se ubrzo snašla u neočekivanoj situaciji, što joj nije teško palo.

Pročitajte: Fanovi razočarani - Nova devojka Breda Pita nije Dženifer, već ona! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jenn and brad 💞/5k (@aniston_pitt) on Sep 17, 2020 at 4:11am PDT

Kako je počelo snimanje filma "Zlatno doba u Ridgemontu" svi glumci sastali su se preko "Zoom" aplikacije kako bi vežbali delove svojih scenarija, što je dovelo do neugodne situacije između bivših supružnika. Naime, glumica se našla u ulozi devojke koja je zaljubljena u glavnog junaka, koga tumači Bred Pit. Čitajući scenario morala je da mu se obrati krajnje romantično:

- Hej Brede znaš kako sam uvek razmišljala koliko si sladak, zapravo mislim da si jako privlačan.

Iako se radilo o pukom čitanju scenarija, ekipa na snimanju nije mogla da sakrije smeh. Kako bi situaciju održali pod kontrolom, glumci su utihnuli, a onda je usledila neprijatna tišina.

Bez obzira na to što su se nakon pet godina braka razveli 2005. godine, Bred i Dženifer ostali su u dobrim odnosima.

Iako se prvi put, nakon više od 20 godina, nalaze u istom filmu ovo im je već drugi susret ove godine. Poslednji put viđeni su na dodeli "SAG" nagrade ranije ove godine, kada su se prilično strastveno pozdravili. Strani mediji već tada su izveštavali o mogućem pomirenju, ipak sve je ostalo na tome.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti