Kola, vile, kakvi bakrači! Rolandova izabranica je dobila najlepši poklon, odmah se pohvalila FOTO

Kola, vile, kakvi bakrači! Rolandova izabranica je dobila najlepši poklon, odmah se pohvalila FOTO

Autor: | 06/08/2023

0

Heorhina Rodrigez pohvalila se poklonom

Dugogodišnja partnerka Kristijana Ronalda Heorhina Rodrigez živi na visokoj nozi i neretko se pohvali na društvenim mrežama poklonima koje dobija ili skupocenim šopinzima. Jedna od najpoznatijih žena fudbalera uživa u luksuzu i ne stidi se da isti i pokaže svima, zbog čega je često na meti kritika.

Instagram

 

Za nju se često čuju negativni komentari jer joj Ronaldo uplaćuje preko 100.000 evra mesečno koje ona troši po svom nahođenju, ali se isto tako često zaboravlja da Heorhina vodi nekoliko uspešnih biznisa i da takođe privređuje. Bilo kako bilo, nema sumnje da je njihov brak skladan i pun ljubavi, tokom kog su dobili petoro dece.

Pročitajte: Stavila tačku - Posle nagađanja o raspadu veze sa Ronaldom, Heorhina jednim potezom rekla kraj (foto)

 

Danas se Heorhina pohvalila posebnim poklonom, koji joj sigurno vredi više nego bilo koja tašnica ili automobil koji je ikada dobila, jer ovakav znak pažnje zaista nema cenu.

Guliver Getty Images

 
 

Heorhina je objavila plaketu koja sigurno ne košta ništa u poređenju sa svim stvarima koje poseduje u svom ormanu, kutiji za nakit ili garaži. Plaketa je dovoljno mala da joj stane u šaku, ali na njoj je napisan najveći kompliment koji žena može da dobije: "Najbolja mama".

Pročitajte: Niko kao zanosna Heorhina - Ronaldova devojka zapalila crveni tepih u Kanu (foto)



Ne sumnjamo da se Heorhina oduševila kada je dobila ovaj prelep znak pažnje od svoje dečice, i da će čuvati ovaj poklon zauvek, posebno jer je istakla da je ovo najbolji poklon koji je dobila u životu.

Instagram

 

Podsetimo, Heorhina i Kristijano prvi put su se zajedno ostvarili kao roditelji kada je par angažovao surogat majku i u junu 2017. godine blizanci Eva Marija i Mateo ušli su u njihov život. Potom je Heorhina u novembru 2017. rodila ćerku Alanu Martinu a 18. aprila 2022. na svet je donela blizance, Anhela i Belu Esmeraldu. Nažalost, Anhel je preminuo ubrzo nakon porođaja, što je bio veliki udarac za ovu porodicu. Ronaldo ima i sina iz prethodne veze, i fudbaler ga uključuje u sve aktivnosti ove velike porodice.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti