Prvi intervju posle porođaja: Sofija Milošević strepi da li će biti dobra majka

Prvi intervju posle porođaja: Sofija Milošević strepi da li će biti dobra majka

Autor: | 19/09/2020

0

Lepa mama Sofija Milošević ekskluzivno za "Hello!" otkriva kako protiču prvi dani roditeljstva.

Pre dve godine Sofija Milošević je rekla: “Već sad znam da onog momenta kad dobijem decu više prioritet neću biti ja, nego oni. U mojoj porodici se upravo tako postupalo. Baba i deda su me, naravno uz majku, naučili nesebičnosti i posvećenosti.” Osmog septembra ove reči postale su stvarnost. Tog dana na svet je donela sina kome su ona i njen verenik, fudbaler “Reala” Luka Jović, dali ime Aleksej. Nedelju dana kasnije lepa manekenka nam je otkrila:

‒ Najsrećnija sam na svetu! Preumorna sam, što je i normalno, ali zato je beba naspavana. Još sam pod utiskom svega što se desilo. Sedam dana je premalo da bi se sve te divne emocije stišale. Gledam to malo stvorenje u naručju i razmišljam kako je život čudo, jedno veliko čudo!

Pročitajte: Buduća gospođa Jović - Sofija Milošević je rekla “Da”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Sep 18, 2020 at 6:00am PDT


Kako se porođaj bližio, Sofija je sve intenzivnije razmišljala o tome kako će izgledati dani kad beba stigne, ali kad se to desilo, prepustila se Aleksejevom ritmu. Ispostavilo se da su se uigrali još dok su bili u porodilištu.

Sigurna je da će Luka nastojati da razmazi Alekseja, a činjenica da već ima sina Davida, a samim tim i iskustvo s bebama, ovih dana je dragocena. Svi koji su videli fotografiju na kojoj David “upoznaje” Alekseja potpuno su se raznežili. Čitajući komentare koji su pratili taj dirljivi prizor, setili smo se još jedne Sofijine ne tako davne izjave:

‒ Beskrajno mi je zanimljivo sa Lukom, a mislim da sam se u njega još više zaljubila kada sam ga ugledala sa Davidom. Njegov sin je presladak, umiljat, samo se smeje, a Luka je divan tata. Dok sam ih gledala zajedno potpuno sam se istopila.

Pročitajte: Presrećna porodica napokon kod kuće - Prvi susret Lukinih sinova ostavlja bez reči i tera suze na oči (video)

Sada se zajedno tope dok gledaju Alekseja, ali ne uspevaju da zaključe na koga liči, mada svi osim Sofijine mame kažu da je “isti Luka”. Budući da su i mama i tata lepi, Alekseju će, kad odraste, biti svejedno čija je slika i prilika.

‒ Sve do trudnoće niti sam nekome polagala račune, niti sam o bilo kome vodila računa, osim o sebi. Sada razmišljam o hiljadu stvari, javlja se milion bojazni, sumnji... Strepim da li ću biti dobra majka, da li ću uspeti da dete pravilno vaspitam. Želela bih da izbegnem greške, a svesna sam da nema roditelja koji nije grešio.

Ceo intervju sa lepom mamom Sofijom Milošević pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 18. septembra.

 

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica guliver/getty, instagram

Slične Vesti