Luka Jović: Prelepo iznenađenje za trudnu Sofiju

Luka Jović: Prelepo iznenađenje za trudnu Sofiju

Autor: | 04/04/2020

0

Luka Jović ne skriva koliko obožava svoju devojku

 

Fudbaler Luka Jović i njegova izabranica, manekenka Sofija Milošević, uživaju u najlepšem periodu života.  Nihova višemesečna ljubavna romasa dobila je najlepši mogući epilog- uskoro će postati roditelji. Ovo će Sofiji biti prvo dete, dok Luka iz veze sa bivšom verenicom Anđelom Manitašević ima sina Davida.

Zbog lepe vesti fudbaler je nedavno prekršio mere samoizolacije, zbog čega je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo policiji da podnese krivičnu prijavu protiv njega, a sve kako bi bio uz svoju dragu tokom ovog važnog životnog perioda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic) дана 20. Мар 2020. у 10:46 PDT

Pročitajte i: Luka Jović je u vezi sa Sofijom Milošević, a koja zanosna plavuša mu je rodila sina (foto)

– Voleli bismo da sa vama podelimo srećne vesti, imaćemo bebu. Toliko sam zahvalna što Luka može da bude pored mene tokom ovog perioda. Ne mogu da zamislim da budem bez njega tokom ovih teških vremena koji se dešavaju u svetu– napisala je manekenka na Instagramu i istakla da se oseća odlično u drugom stanju.

Pročitajte i: Da li je Sofija Milošević “otela” Luku Jovića od Anđele?

 

Pročitajte i : Luka Jović kupio Sofiji Milošević poklon kakav nikad nije dobila

Luka se trudi da svoju dragu obraduje i poklonima pa joj je tako kupio i ogroman buket crvenih ruža u čijoj je sredini belim ružama bilo ispisano slovo S, a Sofija se poklonom pohvalila na društvenim mrežama.

Sofija vezu sa Lukom potvrdila  u emotivnoj ispovesti za magazin Hello!

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic) дана 11. Феб 2020. у 11:27 PST


To što su Sofija i Luka u početku skrivali vezu nije zaustavilo lavinu nagađanja, pretpostavki, priča, a onda je plavokosa lepotica u svojoj emotivnoj ispovesti za magazin “Hello!” prekinula tišinu i priznala da je ludo zaljubljena.

Sofija Milošević i Luka Jović

Pročitajte i: Sofiji Milošević je zbog nečega što rade sve devojke zdravlje bilo ugroženo

– Zaljubljena sam. Ja sam jedno veliko dete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto – detinju iskrenost. Deca u nama su se prepoznala – ovim rečima Sofija Milošević opisala je svoja osećanja prema fudbaleru Luki Joviću, sa kojim je od avgusta prošle godine u emotivnoj vezi.

Ona je, kako su pisali domaći mediji, zbog Lukinog odnosa sa sinom, i sama poželela da se upravo sa njim ostvari u majčinskoj ulozi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luka Jovic (@lukajovic) дана 14. Феб 2020. у 1:26 PST


– Iako njih dvoje nisu dugo u vezi, toliko su zaljubljeni da već planiraju zajedničku budućnost. Stalno su zajedno, ili je Sofija kod Luke u Madridu, ili je on sa njom u Beogradu. Sofija je oduševljena kakav je Luka kao otac, pa sve češće priča kako je vreme da se i ona ostvari kao majka. I njemu se sviđa ta ideja jer je toliko zaljubljen u Sofiju i želi s njom da osnuje porodicu – rekao je nedavno dobro upućen izvor.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Ata/Instagram

Najnovije vesti