Igor Milanović otvorio dušu o smrti supruge: Dve godine smo ćerke i ja spavali zajedno u krevetu

Igor Milanović otvorio dušu o smrti supruge: Dve godine smo ćerke i ja spavali zajedno u krevetu

Autor: | 02/08/2023

0

Igor Milanović odigrao je 349 utakmica za jugoslovensku reprezentaciju i osvojio bezbroj odličja. Između ostalog, ima dve zlatne medalje na Olimpijskim igrama i dva zlata sa svetskih šampionata. Strelac je jednog od najčuvenijih golova u istoriji vaterpola. Zahvaljujući uspesima i dostignućima, 2006. godine postao je i član Vaterpolo kuće slavnih.

ATA Images

 
 

U emisiji „Preživeli“ slavni vaterpolista govorio je o usponima i padovima u karijeri, ali i tragediji koju je doživeo kada mu je 2012. godine, posle duge i teške bolesti, preminula supruga Nataša. Posle njene smrti, sreću je pronašao sa najboljom prijateljicom pokojne žene, sa kojom je i danas u braku.

Pročitajte: Posle smrti supruge ostao je sam sa dvoje dece - Ova žena je Igoru Milanoviću vratila veru u život FOTO

Natašu je upoznao zahvaljujući zajedničkom prijatelju Nenadu.

- Bila je asistent fotografa na nekom slikanju, gde smo Andrić, Šoštar i ja pozirali posle utakmice sa Italijanima 1986. Tada sam je primetio, ali nismo bili u kontaktu. Našem pravom upoznavanju kumovao je moj najbolji drugar Nenad Kurajica, koji je sa Natašom bio prijatelj. Došao je iz Amerike i sve nas je okupio na jednom brodu. Tada sam u razgovoru sa njom shvatio da bi tu moglo da bude nešto više – seća se Igor.

 
 

Venčali su se 2003. godine.

- Nataša i ja smo se baš voleli. Imali smo divan brak. Ona je bila dobar čovek, prijatelj, divno biće. Volela je moju ljubav prema umetnosti, a poštovala je sport, jer je i sama bila iz sportske porodice.

Nažalost, savršeni brak pun ljubavi, u kojem je rođeno dvoje dece, prekinulo je, 2010. godine, saznanje da ona boluje od raka dojke.

ATA Images

 
 

– Sve se to brzo dešavalo. Umrla je 2012. godine. Bio sam uplašen, besan, ljut. Sve je prošlo uz Božju pomoć. Mislim da smo deca i ja izašli jači iz te situacije – kaže Igor i otkriva kako je pokušavao ćerkama da nadoknadi gubitak majke.

- Mlađa je išla u vrtić, starija u školu, a ja sam to vreme koristio da sa prijateljima popijem kafu. Onda njih pokupim, odemo na Banjicu, jer je starija trenirala sinhrono plivanje, a mlađa i ja idemo u saunu. Oko pet završimo sve, dođemo kući, čeka nas moja baka Ana, spremljena klopa, domaći zadaci, i zajedno u krevet.

Pročitajte: Bili su najlepši par Beograda - Branka Katić ludo je volela Igora Milanovića

Igor je otkrio kako se zbližio sa sadašnjom suprugom Ivanom.

– Ona je tada dolazila i pomagala nam. Bila je Natašina prijateljica. Imala je osećaj da nam pomogne, jer je bila vrlo čest gost u našem stanu. Mlađa ćerka se više seća Ivane, nego majke.

Jelena Jovanov

 
 

Nikada nije obraćao pažnju na to šta će okolina reći zbog zabavljanja sa prijateljicom pokojne supruge.

– Te stvari me nikada nisu zanimale. Bilo je normalno da dođe do nekog zbližavanja jer je dve godine svaki dan dolazila i pomagala nam. Tačno znam trenutak kada sam počeo da je gledam kao ženu, a ne kao prijatelja. Deca je obožavaju, imaju predivan odnos. Sad sam ja tamo višak, posebno zato što sam bio u inostranstvu, ali trudim se da im ne kvarim tu žensku harmoniju i atmosferu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još