Prva dama kao Barbika: Tamara Vučić nije odolela trendu koji je zaludeo svet FOTO

Prva dama kao Barbika: Tamara Vučić nije odolela trendu koji je zaludeo svet FOTO

Autor: | 31/07/2023

0

Barbimanija je osvojila svaki kutak planete, film o najpopularnijoj lutki obara rekorde u bioskopima, sve oko nas je ružičasto. Svetom hara i jedan Barbi filter, apsolutni hit na društvenim mrežama, kome nije mogla da odoli ni prva dama Srbije Tamara Vučić.

Boško Karanović

 

Ne znamo da li se Tamara igrala sa Barbikama kada je bila mala, ali se u svakom slučaju ludo zabavlja na svom Instagramu, gde je na trenutak svratila u Barbilend. Aplikacija radi tako što na osnovu vašeg izgleda, boje kose i očiju procenjuje koja ste Barbi: da li originalna plavuša u glamuroznoj garderobi sa pink detaljima ili, pak, neka od njenih prijateljica.

Pročitajte: Najlepšu haljinu čuvala je za njega - Tamara Vučić oduševila glamuroznim izdanjem u Parizu FOTO

„Go with the flow”, napisala je Tamara uz fotografiju zgodne brinete koja podseća na nju, ne samo likom, već i stilom: braon pantalone, savršeno skrojen bež sako i košulja nežno roze boje, u skladu sa temom. Kako vam se prva dama dopada u Barbi izdanju?

Instagram

 

Pre nekoliko dana videli smo je u drugačijem, letnjem stajlingu. Najtoplije godišnje doba svakako joj prija, kao i većini ljudi, jer može da uživa u prirodi, na moru, planini, bilo gde pod vedrim nebom.

“Sijaj, zrači toplinom, budi lepota: budi leto. Gde god da si”, poručila je ispod slika punih života, u romantičnoj beloj haljini i sa slamnatim šeširom kojim se krila od sunca.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još