Svi su zaboravili na prvi brak Mine Lazarević: Da li znate da je bila udata za ovog poznatog muzičara FOTO

Svi su zaboravili na prvi brak Mine Lazarević: Da li znate da je bila udata za ovog poznatog muzičara FOTO

Autor: | 21/07/2023

0

Prvi muž Mine Lazarević je poznati muzičar

U životu Mine Lazarević mnogo toga desilo se prerano: sa 15 godina upisala je Muzičku akademiju, sa 22 dobila je ulogu u seriji „Porodično blago“, a malo ko zna da je u vreme kada je igrala Biljanu Gavrilović Čupku već imala sina Luku.

Luka Šarac

 

Mina se dva puta udavala i dva puta razvela. Prvi suprug Aleksandar Miletić je džez muzičar sa kojim je i danas u dobrim odnosima, čak su zajedno nastupali na džez zabavama.

Pročitajte: Ljubav je planula pre više od dve decenije - On je otac Mininog sina Luke, ni razvod ih nije udaljio FOTO

‒ Moja i Sašina saradnja nikada se nije prekidala, traje niz godina. Od njega imam veliku podršku i to mi mnogo znači ‒ ispričala je jednom prilikom za Blic.

youtube printscreen

 

Za Gorana Stanića, solistu baleta Narodnog pozorišta, udala se 2008. godine. Dobili su ćerku Ivu i sina Marka, ali ljubav nije potrajala. Glumica je 2015. podnela prijavu zbog nasilja u porodici, a ubrzo zatim se i razvela.

Pročitajte: Tajna Porodičnog blaga - Ova glumica trebalo je da igra Čupku, sušta suprotnost Mini Lazarević FOTO

Bivši suprug Mine Lazarević pre nekog vremena dao je intervju za Kurir u kojem je priznao da je osuđen na godinu dana kućnog zatvora.

‒ Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko dece. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao, niti sam je udario.

Arhiva Hello!

 

Bilo kako bilo, stresovi sa kojima se Mina suočila ostavili su posledice na njeno zdravlje.

‒ Znala sam da se nešto dešava i da moram da idem na operaciju. Kada je stigao histopatološki nalaz, usledila je još jedna operacija, odnosno totalno vađenje štitne žlezde, jer je nalaz bio maligni ‒ ispričala je u emisiji „Preživeli“ i naglasila da su joj deca bila najveći motiv da se bori i pobedi bolest.

Danas je Mina Lazarević zdrava žena, a publika trenutno može da je gleda u seriji „Od jutra do sutra“.

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još