Ko još može ovim da se pohvali: Milan Vasić objavio neverovatne vesti, pljušte čestitke

Ko još može ovim da se pohvali: Milan Vasić objavio neverovatne vesti, pljušte čestitke

Autor: | 21/07/2023

1

Roditelji Milana Vasića slave godišnjicu braka

Milan Vasić vrlo je ponosan na svoje poreklo i ognjište na Kosmetu, i ne propušta priliku da govori o svojoj porodici. Glumac je imao najlepši povod da pokaže roditelje na društvenim mrežama – Vasići slave godišnjicu braka.

Ata Images

 

Olivera i Ljubomir Vasić danas slave neverovatnih 49 godina braka, što retko ko u današnje vreme doživi ili uopšte čuje. Njihov ponosni sin pohvalio se svojim roditeljima na Instagram storiju, i zabeležio scenu proslave iz restorana.

Pročitajte: Devet godina braka - Aleksandar i Tamara Vučić bez pompe obeležavaju važan datum, ovako su 2013. izgledali na venčanju FOTO


- 49 godina braka. Moji roditelji, moj ponos. Neka vam je sa srećom, Vasići – kratko je poručio.

Instagram

 

Milan gotovo svake godine obeleži njihovu godišnjicu braka na društvenim mrežama, a neretko objavljuje i zajedničke fotografije kada ode roditeljima u posetu.

Pročitajte: Radost u domu Buzurovića ogromna - Danijela sve otkrila, čestitamo!

Pored toga što je njegova porodična kuća sjajan izgovor da pobegne iz grada, vredni sin im takođe pomaže oko imanja.

Instagram

 

Milan je pre nekoliko godina kupio stan u Beogradu, ali uvek govori da je njegov dom jedino na Kosmetu. Uvek ističe da su Olivera i Ljubomir mnogo učinili za njega i njegove sestre, i da su im deca na svemu neizmerno zahvalna.

Pročitajte: Kraj momačkom životu - Milan Vasić objavio fotografiju i porodicu rasplakao od sreće, mali toliko liči na njega (FOTO)

Roditelji Milana Vasića nikada nisu poželeli da odu sa Kosova iako su imali mnogo prilike za to. Ljubav prema ognjištu preneli su i na sina, koji na okupljanjima sa prijateljima voli da zapeva kosovske pesme.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Biljana 11:29 24.07.2023
Odgovori

Васићу лијепо је прослављати родитељску годишњицу брака. Ал они би били срећнији да прослављају твоје како годишњице брака тако рођендане унучића. Шта чекаш ЧОВЈЕЋЕ.

hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti