Udala se Marija Mikić: Venčanica stigla pravo iz Dubaija, svadba kao iz bajke FOTO

Udala se Marija Mikić: Venčanica stigla pravo iz Dubaija, svadba kao iz bajke FOTO

Autor: | 21/07/2023

0

Udala se Marija Mikić

Nakon dve godine odlaganja venčanja, Marija Mikić rekla je sudbonosno "da" svom izabraniku Jovanu Pantiću. Par je morao da sačeka svoj najlepši dan zbog korone i Marijine druge trudnoće, ali čekanje se i te kako isplatilo.

ATA images

 
 

Pričalo se da će Marijinu venčanicu dizajnirati Saška Đoković, međutim, Marija se ipak odlučila za drugu opciju.

Pročitajte: Tajna čuvana 15 godina - Jelena Karleuša otkrila veliku istinu o venčanju sa Duškom, ništa nije kao što izgleda

- Moja venčanica je stigla iz Dubaija, specijalno za mene. Samo što je malo tešla - navela je prelepa mlada.

ATA images

 
 

ATA images

 

Iako ne znamo kako bi izgledala haljina sa Saškinim potpisom, ona koju je Marija na kraju ponela bila je savršena - princeza kroj, brilijanti i veo dug tri metra. Haljina u koju se pevačica presvukla za svadbu bila je malo modernija, ali ništa manje lepa.

Instagram

 

Mladenci su sa gostima lumpovali do sitnih sati u luksuznom restoranu, a Marija se oglasila posle slavlja i nije mogla da veruje da je konačno "gospođa Pantić".

Pročitajte: Svi detalji tajnog venčanja ćerke Gagija Jovanovića - Zavirite na intimnu proslavu, samo za najbliže, salaš je pretvoren u bajku FOTO

 

- Bukvalno se ne sećam ničega, nadam se da je sve bilo u redu. Malo je venčanica teška. Odložili smo venčanje zbog korone i moje druge trudnoće. Htela sam da se svi grlimo i ljubimo i veselimo. Bio je prelep osećaj kad sam rekla ''da''. Bilo je suza radosnica, mnogo je lep osećaj. Udajte se, ženite se - poručila je ona, pa dodala da neće ići da medeni mesec:


- Ići ćemo pred kraj godine. Kad izađe album i kad deca malo porastu. Sad teško.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA images

Slične Vesti