Devojka Viktora Živojinovića prava je srećnica: Brenin sin pokazao novu liniju i jahtu od 6 miliona evra FOTO

Devojka Viktora Živojinovića prava je srećnica: Brenin sin pokazao novu liniju i jahtu od 6 miliona evra FOTO

Autor: | 20/07/2023

0

Viktor Živojinović ima novu devojku? Ne, to ovog puta nije glavna vest. Ako je i ima, vešto je krije. Nešto drugo nas je zaintrigiralo...

Mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića uživa na porodičnoj jahti kojom krstari Jadranom. Nije precizirao u kojim se vodama nalazi, ali bi se po fotografijama dalo naslutiti da je reč o Jadranskom moru.

Instagram

 

Da li mu prija samoća ili je sa njim odabrano društvo? Ni na to pitanje ne znamo odgovor. U svakom slučaju, selfi koji je Viktor postavio na Instagramu otkriva da izgleda – perfektno.

Pročitajte: Devojke mogu samo da joj zavide - U luksuzni stan Viktora Živojinovića upravo se uselila ONA

Dugo je muku mučio sa suvišnim kilogramima, ali je uz pomoć pravilne ishrane i redovnih treninga uspeo da smrša i da spreman dočeka tople letnje dane. Mnogi su ga jedva prepoznali kada se nedavno pojavio na maminom koncertu na Kalemegdanu.

Instagram

 

Da je Viktor zadovoljan novim izgledom dokazuje i slika bez majice. Nema sumnje da privlači pažnju devojaka gde god se pojavi. A trenutno je na jahti, za koju su Brena i Boba pre nekoliko godina izdvojili, kako se pričalo, šest miliona evra.

Pročitajte: Nikad kraća veridba, Brenina poslednja - Svadbe neće biti!

Dugačka je 30 metara i ima šest spavaćih soba. Luksuzno plovilo kojim su sebe nagradili u vreme pandemije bilo je poklon za dušu, rekla je jednom folk-diva.

 

Instagram

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin