Pričalo se da su ga operisali srpski hirurzi: Ovako danas izgleda sin pevačice Šer koji je promenio pol FOTO

Pričalo se da su ga operisali srpski hirurzi: Ovako danas izgleda sin pevačice Šer koji je promenio pol FOTO

Autor: | 20/07/2023

0

Sin pevačice Šer posle mnogo vremena u javnosti

Šer je poslednjih meseci ponovo u centru pažnje zbog raskida sa četiri decenije mlađim muzičarom Aleksandrom Edvardsom. Koliko juče hvalila se da ga je upoznala sa svojom decom i da su oni presrećni što je ponovo zaljubljena. Međutim, ništa od ljubavi na duge staze.

Profimedia

 
 

Slavna pevačica ima dva sina. U braku sa Gregom Almanom dobila je Elajdžu, koji se takođe bavi muzikom, a iz prvog, sa Sonijem Bonom, ima Čeza, koji je rođen kao Čestiti. Drugim rečima, bio je žensko.

Pročitajte: Sa tri godine mi je rekao - Ja nisam dečak! Ovo je transrodna ćerka Šarliz Teron koju je glumica usvojila kao sina FOTO

Čez, pisac, glumac i aktivista, nedavno je napunio 54 godine, a njegov izgled očigledno varira.

Araya Doheny/Getty Images

 

Oduvek je imao probleme sa kilogramima, ali je u nekom trenutku drastično smršao i iznenadio svet. Međutim, nove fotografije predstavljaju ga u drugačijem izdanju...

Paparaci su ga uhvatili nedaleko od kuće u Los Anđelesu dok je šetao psa. Da li je reč o novoj ulozi, pa je zbog nje ponovo nabacio kilograme, ili je lokdaun učinio svoje?

Profimedia

 

Čez je promenio pol 2009. godine, a s njim i život. Pisalo se da je operacija obavljena u Beogradu. U jednoj emisiji otkrio je da je njegovoj majci u početku bilo teško da prihvati tu odluku jer nije mogla da je razume, ali je kasnije svom detetu pružila punu podršku.

Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dimitrios Kambouris/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti