Internet se usijao od komentara: Dženifer Lopez do detalja iskopirala Anu Nikolić? (foto)

Internet se usijao od komentara: Dženifer Lopez do detalja iskopirala Anu Nikolić? (foto)

Autor: | 25/09/2020

0

Dženifer Lopez iskopirala Anu Nikolić - a društvene mreže usijale su se, kada su Anini fanovi ovo shvatili.

Kada se spoz za pesmu "Bilo je lepo" pojavio, svi su bili oduševljeni velikim "come back-om" Ane Nikolić. Osim što se na muzičku scenu vratila posle skoro četiri godine, Ana je svoju publiku počastila originalnim konceptom, sjajnim pesmama, ali i nikad atraktivnijim izgledom.

Pročitajte: Posle kritike i osude, konačno oduševila - Potpuno drugačiji izgled Ane Nikolić mami komplimente (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Feb 14, 2020 at 5:04am PST


Da je njena ideja bila krajnje originalna svedoči činjenica, da je Dženifer Lopez u novoj pesmi koju je uradila sa atraktivnim Malumom, iskorpirala Aninu ideju.

U spotu za latino hit "Pa ti" pojedini kadrovi u kojima se pojavljuje Dženifer Lopez gotovo su identični kadrovima iz Aninog spota snimljenog osam meseci ranije.

Pročitajte: Žene širom sveta zovu nutricioniste - Dijeta Dženifer Lopez izašla na videlo!

Na samom početku videa jasno je da je Dženifer Lopez iskopirala Anu Nikolić! Naime, u luksuznom dvorištu vile, Džej Lo sedi u kućnom ogrtaču, sa turbanom na glavi i čita novine prepune vesti o njoj. Zvuči vam poznato? Da, baš takvu scenu već ste videli u spotu Ane Nikolić, a završetak scene završava se bacanjem pomenutih novina, što je takođe uradila i Dženifer.

Videvši pomenute scene, fanovi Ane Nikolić komentarima su "zapalili" društvene mreže, dok se pevačica još uvek nije oglasila ovim povodom. Ipak, nesumnjivo je da će joj biti drago kada vidi da je poslužila kao inspiracija jednoj od najatraktivnijih žena na svetu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, guliver/getty, youtube printscreen

Pročitajte još