Posle kritike i osude, konačno oduševila: Potpuno drugačiji izgled Ane Nikolić mami komplimente (foto)

Posle kritike i osude, konačno oduševila: Potpuno drugačiji izgled Ane Nikolić mami komplimente (foto)

Autor: | 22/09/2020

0

Ana Nikolić premršava, anoreksična i kao nikad pre na meti komentara i osude, našla se kada je drastično promenila svoj izgled. Izgubila je gotovo sedamdeset kilograma, vratila se na devojačku liniju, na kojoj su joj tokom dvehiljaditih mnogi zavideli, ali sada je za to bila oštro iskritikovana.

Kada se posle trudnoće, porođaja i razvoda našla u teškom psihičkom stanju, Ana je spas našla u emocionalnom prejedanju i to nikada nije krila. Jedina svetla tačka, koja ju je motivisala da nešto promeni bila je ćerkica Tara.

Pročitajte: Supermama Ana Nikolić napravila bajku za svoju Taru (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Sep 7, 2020 at 10:44am PDT

– Bila sam na dnu u svakom smisli reči. U psihičkom, mentalnom i fizičkom, ma u svakom u kome jedna žena može da bude. Ali, jednostavno onda pogledam Taru i ta ljubav je toliko jaka i velika, i ti tada jednostavno nemaš tu mnogo prostora da razmišljaš šta ti je činiti. - rekla je Ana u emisiji "AmiGi Show" i otkrila da joj je to bio najveći motiv da smrša.

Posle hirurškog zahvata na želucu, specijalnog režima ishrane i brojnih sati vežbanja povratila je svoj stari izgled. Ipak, nije naišla na oduševljenje i podršku, već na osudu i komentare - Ana Nikolić premršava, anoreksična, preterala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Sep 21, 2020 at 2:35pm PDT


Ipak, da su se njeni pratioci na "Instagramu" konačno privikli na drastičnu promenu i novi, zaista sjajan izgled Ane Nikolić, svedoče nove fotografije pevačice, koje su čini se po prvi put izazvale more pozitivnih komentara.

U potpuno drugačijem izdanju, Ana je konačno oduševila fanove, a umesto kritike i osude, pobrala je brojne komplimente i pohvale.

Stajlingom sa hipodroma, Ana se pohvalila na društvenim mrežama, a sreća na njenom licu, pored sjajnog modnog izdanja doprinela je da izgleda prelepo.

Pročitajte: Ana Nikolić - Ne možeš imati sto kila, a javna si ličnost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Sep 21, 2020 at 1:57pm PDT


Prvi put svojim modnim odabirom, belom košuljom i begi pantalonama, koje na neki način stvaraju optičku varku oblina, Ana je dobila pohvale. Da li to znači da ovaj preokret u javnom mnjenju zaista govori u prilog tome da je Ana Nikolić preterala i da je zaista premršava?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti