Upisala je glumu kao prva na rang listi: Ova lepotica je ćerka operskog pevača Olivera Njega FOTO

Upisala je glumu kao prva na rang listi: Ova lepotica je ćerka operskog pevača Olivera Njega FOTO

Autor: | 18/07/2023

0

Ćerka Olivera Njega upisala glumu kao najbolja, upoznajte Taru

Nema veće sreće za roditelja nego kada može da se pohvali uspehom svoje dece, pa je tako Oliver Njego s ponosom prokomentarisao vest da je njegova ćerka Tara upisala Fakultet dramskih umetnosti kao prva na rang listi.

Ata Images

 

Nikad nije išla na časove i sama se spremala za prijemni. Pored niza talenata, njena najveća snaga je da kad stane pred javnost, onda se ti talenti multiplikuju.

Pročitajte: Oliver Njego - Obavijen oreolom ljubavi

Ona ima lep glas, smisao za imitaciju, ali kod nje sve izađe kada treba. Malo ljudi znam koji to imaju. Usuđujem se da kažem, takav je i Novak Đoković, najbolji kad je najteže – izjavio je između ostalog za Kurir.

printscreen

 

 

 

Oliver Njego se oženio u zrelim godinama, ali od prvog dana je znao da je napravio pravi izbor.

Supruga Jasna mi je velika podrška u životu i karijeri. Sve spolja sam ja, a unutra je ona. Najuzvišenija je ženska požrtvovanost prema suprugu i deci. Ako je nema, brak i ljubav ne mogu se održati. Ljubav se godinama produbljuje i nadograđuje, menja se kao što se menjaju godišnja doba, koja su lepa na svoj način. Tako i ljubav. Danas je pomodarstvo razvesti se posle nekoliko godina braka. Nisam pristalica toga – jasan je Oliver Njego.

Osim osamnaestogodišnje Tare, proslavljeni operski pevač ima i tri godine stariju ćerku Dariju, kao i sina Đorđa, koji je rođen 2015. godine.

Instagram

 

Simpatične sestre Njego vode zajednički Instagram profil koji svedoči da su od oca nasledile ne samo ljubav prema muzici, već i veliki talenat.

Darija i Tara sviraju klavir i gitaru, odlično pevaju, a imaju i smisao za javni nastup. Nema sumnje da će se za njihova imena tek čuti na umetničkoj sceni.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images