Romana Panić dobila neočekivanu ponudu, njen život promeniće se iz korena

Romana Panić dobila neočekivanu ponudu, njen život promeniće se iz korena

Autor: | 26/09/2020

0

Romana Panić iza sebe ostavlja turbulentu godinu, koja bi u svom finišu mogla da donese i te kakav zaplet. Naime, kako piše današnja dnevna štampa "Romana Panić - rijaliti igrač" uskoro bi mogla da postane. Ona je navodno nedavno prihvatila ponudu produkcije da za 100.000 evra uđe u rijaliti. U rijalitiju će, između ostalog, ispričati kako je završila iza rešetaka

Kako kaže izvor, Romana je dobila ovu ponudu čim je kročila iz Australije u Srbiju.

- U prvi mah nije želela ni da sasluša poslovnu ponudu, koja je, doduše, bila znatno manja od ove poslednje koju je nedavno prihvatila, a koja doseže neverovatnih 100.000 evra. Za taj novac je pristala i da ispriča sve detalje pljačke i hapšenja - ispričao je izvor blizak pevačici za "Alo".

Pročitajte: Romana Panić deportovana, najzad se vraća u Beograd!

Romana Panić - Rijaliti ali pod njenim uslovima

Kako je izvor dalje naveo, Panićeva je nekoliko puta odlazila na ružičastu televiziju i tajno se sastajala sa glavnim producentima. Svaki put je imala nove zahteve, a tek nedavno je uspela da se nagodi.

- Prvo su joj nudili znatno manji honorar, ali ona nije želela ni da čuje. Osim što je podigla sebi cenu za neverovatnih 100.000 evra, zahtevala je i da ne bude svih devet meseci u rijalitiju, već da ostane maksimalno pet. Tražila je frizera jednom nedeljno. Kao i da ne bude kažnjavana ako spava duže od ostalih zadrugara. Da joj se ne oduzimaju honorari i da deo novca dobije na ruke, pred sam ulazak u rijaliti - ispričao je izvor.

Pročitajte: Romana Panić se vratila roditeljima - Ovo je razlog zbog kog je napustila Beograd

Romana Panić bi navodno trebalo da se useli pred Novu godinu. Ona ove informacije nije komenatrisala, ali se oglasila na svom "Instagramu" i napisala sledeće:

- Samo glup čovek ne može da shvati da namerno ćutim i ne reagujem na sve gluposti i laži koje se uporno pišu o meni, mojoj porodici i meni dragim ljudima, smatrajući da ću se time izdignuti iznad ove situacije i da će se više prestati sa svakodnevnim uvredama... Ćutim, ali samo još kratko - poručila je Romana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romana (@romana_panic) дана 26. Сеп 2020. у 2:35 PDT

Podsećanja radi, Romana i njen verenik su početkom ove godine, u australijskom gradu Brizbejnu, izvršili krivično delo pljačka bankomata, čime su protivpravno prisvojili na desetine hiljada evra. Oboje su uhapšeni u policijskoj akciji, a nakon što su nekoliko meseci proveli u tamošnjem zatvoru, nedavno su izručeni našoj zemlji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty