Oglasila se Romana Panić, ovo su njene oštre reči

Oglasila se Romana Panić, ovo su njene oštre reči

Autor: | 30/06/2020

0

Oglasila se Romana prvi put posle hapšenja! Pevačica je, otkako je kao bomba odjeknula vest da je zbog pljačkanja bankomata u Australiji privedena i osuđena na 12 meseci, ćutala i nije se obraćala javnosti. Ali sinoć je na njenom „Instagramu“ osvanula poruka koja je glasila ovako:

‒ Gledajte svoja posla, a ne da pišete laži o osobi koju ne poznajete. Nemate ni stida ni srama. Režiranje vam je jača strana.

Iako je objavljena, poruka je veoma brzo uklonjena, pa ostaje pitanje da li se pevačica predomislila zbog oštrih reči koje je uputila. Mnogima nije bilo jasno kako je Romana uopšte mogla lično da se oglasi jer je u pritvoru. Međutim, veoma je moguće da Romana ponekad ima pristup telefonu.

Pročitajte: Gde je nestala Romana Panić? (foto)

Oglasila se Romana, u teškom stanju podnosi pritvor

Pevačica i njen verenik, inače agent za prodaju nekretnina, Filip Mrkajić sumnjiče se da su tokom marta i aprila postavljali uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu u Australiji. Romana i Filip uhapšeni su zbog korišćenja sofisticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim su kopirali podatke i bankovne kartice. Par je uspeo da falsifikuje čak 22 kartice i podigne sumu od 23.500 dolara.

Romana se prema pisanju domaćih medija posle hapšenja veoma loše oseća, pala je u depresiju, budi se u suzama i odbija da jede. Ona time ozbiljno ugrožava zdravlje, budući da od svoje 15. godine boluje od dijabetesa tipa 1.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Romana (@romana_panic) дана 12. Дец 2019. у 1:38 PST

‒ Romanino hapšenje izazvalo je veliki šok među njenim najbližima, a prijatelji su u neverici jer je niko ni u ludilu nije povezivao sa kriminalom. Otkako je osuđena na zatvorsku kaznu ne napušta je griža savesti, koja se meša sa tugom i stidom jer je svojim postupkom bližnje stavila na stub srama. Zbog svega toga pala je u tešku depresiju. Malo jede i još manje spava. Ako i nešto pojede, to nije dovoljno, budući da se godinama bori sa dijabetesom ‒ objašnjava izvor za „Alo“ i ističe da je Romanino stanje sve gore.

‒ Sve do sada se nije desilo da ugrožava svoje zdravlje, ono joj je bilo na prvom mestu. Time je jasno koliko su zatvor i javna osuda uticali na nju. Ona se probudi u suzama i sve je slabija. Previše je vezana za porodicu i svesna da će teško nadoknaditi bol koji im je nanela ‒ zaključio je izvor.

Pročitajte: Romana Panić potpuno iskrena - Sve što sam dobila od Fotosa je stalo, ali kupila sam sebi novo

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Najnovije vesti