Javnost zaprepašćena njenim izgledom: Kendal Džener zapuštena i na ivici anoreksije? (foto)

Javnost zaprepašćena njenim izgledom: Kendal Džener zapuštena i na ivici anoreksije? (foto)

Autor: | 28/09/2020

0

Porodica Kardašijan‒Džener odlučila je da stavi tačku na njihov 14 godina dugačak šou „U korak sa Kardašijanima“, a nijedna od sestara nije navela konkretan razlog za to. Ipak, izgleda da trenutno gotovo svaka od njih živi svoju dramu. Dok Kim i Kanje prolaze kroz preispitivanje svog odnosa, Kortni želi da se posveti deci, Kloi se vratila staroj ljubavi, a Kendal Džener prolazi kroz problem druge vrste.

Naime, poznata manekenka Kendal Džener izgled je dovela u upitno stanje. Njene fotografije preplavile su društvene mreže, a svi se pitaju koji je razlog što je u tako lošem stanju. Kendal izgleda zapušteno, iscrpljeno i na ivici anoreksije.

Pročitajte: Brat blizanac Kendal Džener preko noći postao glavna zvezda slavne porodice (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @_fanofthestars_ on Sep 28, 2020 at 1:34am PDT

Jedna od najplaćenijih manekenki na svetu trenutno je u Milanu, gde se održava „Nedelja mode“, a posle jedne revije fotografisana je u izdanju koje do sada nikada nije viđeno. U dugačkoj oker haljini, „prljave kose“ i bledog tena, svojim izgledom je zabrinula javnost.

Svetski mediji preneli su paparaco fotografije, a izgled Kendal Džener opisali kao anoreksičan, ispijen i gotovo bolestan. Upravo to je zabrinulo i fanove poznate manekenke, koji smatraju da bi Kendal trebalo da poradi na sebi, kako bi ponovo izgledala zdravo i lepo.

Kendal je nedugo zatim na svom "Instagram" storiju, još jednom iznenadila fanove, objavivši fotografiju na kojoj se vidi da se ofarbala u plavo. Reakcije nisu bile pozitivne, a komentari su preplavili društvene mreže.

Da li su posredi nesređeni porodični odnosi, emotivna veza sa košarkašem Devinom Bukerom ili je jednostavno otišla u krajnost, fanovima je nejasno, ali manekenki definitivno žele da ponovo bude ona stara, jer sada izgleda zaista zabrinjavajuće.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još