Gledate ga kako se šepuri u Predsedništvu Srbije, a nemate ideju da je baš on prvi muž Dare Bubamare FOTO

Gledate ga kako se šepuri u Predsedništvu Srbije, a nemate ideju da je baš on prvi muž Dare Bubamare FOTO

Autor: | 13/07/2023

0

Prvi muž Dare Bubamare pozira u Predsedništvu Srbije

Pevačica Dara Bubamara ne krije da poslednjih godina maksimalno uživa u životu: nastupa širom sveta, putuje za svoju dušu, izlazi sa mlađim muškarcima, a sebe često časti nekim luksuznim poklonom...

Instagram

 

U dva navrata pokušala je da se skrasi u braku. Za oca svog sina Konstantina, Milana Kesića, udala se 2008. godine, ali brak nije potrajao. Nije potrajao ni njen prvi brak sa Lazarom Dugalićem, od koga se razvela 2007, posle nekoliko turbulentnih zajedničkih godina.

Arhiva Hello!

 

Svojoj velikoj ljubavi Lakiju rekla je „da“ u tajnosti, 2002. Kada je on naredne godine u Nemačkoj osuđen zbog šverca automobila, Dara ga je posećivala u zatvoru, ali i branila u medijima:

− Moj Laki nije kriminalac i ni za šta nije kriv. Sve mu je namešteno. Bilo mi je teško dok je bio u zatvoru i nikada više suza nisam prolila nego tokom tih šest meseci. Išla sam mu u posetu svakog vikenda. To što smo i dalje zajedno najbolji je dokaz koliko je naša ljubav jaka.

Pročitajte: Kočije i luksuz - Otkrivamo sve detalje venčanja Dare Bubamare

− Oduvek sam znala da je Laki savršen za mene. Vredan je, lep, romantičan i nežan. Osim toga, izuzetno je pametan i govori tri jezika – hvalila je Dara Bubamara svog izabranika, ali nije još dugo ostala sa njim.

Arhiva Hello!

 

O Lazaru Dugaliću godinama nismo ništa čuli. Njegovo ime ponovo je osvanulo u medijima zbog sukoba sa zakonom, ali i nagađanja da bi mogao da se aktivira u svetu politike, a onda je ponovo nestao iz vidokruga javnosti.

Na Fejsbuk profilu „Princ Lazar Dugalić Laki“ poslednje fotografije koje je objavio nastale su u Predsedništvu Srbije.

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damjanović

Pročitajte još

Najnovije vesti