Ovo još niko nije uradio: Marijana Mateus rođendan slavila sedam dana (foto)

Ovo još niko nije uradio: Marijana Mateus rođendan slavila sedam dana (foto)

Autor: | 28/09/2020

0

Srpska dizajnerka Marijana Mateus rođendan je proslavila u Londonu. Kako je ovo njen poslednji rođendan u petoj deceniji, odlučila je da ga proslavi sa stilom, pa ga je slavila cele nedelje.

Naime, na svom „Instagramu“ objavila je fotografiju s početka slavljeničke nedelje i napisala da je proslava i zvanično počela.

„Slavljenička nedelja je i zvanično počela. Ovo je moja rođendanska nedelja i planiram da je sjajno proslavim“, napisala je Marijana, koja je te večeri sa prijateljicom izašla u provod.

Pročitajte: U ovakvom izdanju Marijana Mateus do sada nikada nije izašla na ulicu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana (@marijanamateus) on Sep 26, 2020 at 10:08am PDT


Ipak, Marijana Mateus rođendan je proslavila na poseban način, a na „Instagramu“ je pokazala i rođendanski „outfit“ kao za crveni tepih. U glamuroznoj roze haljini sa perjem izgledala je kao filmska diva. Ceo izgled upotpunila je romantičnom frizurom i zlatnom torbicom, pa je stilski besprekorno sklopljen „outfit“ doprineo bajkovitom izgledu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana (@marijanamateus) on Sep 27, 2020 at 4:28am PDT

Dirljivom porukom Marijana je svima zahvalila na lepim željama.

„Tako sam zahvalna i počastvovana količinom ljubavi na današnji dan. Hvala svima, mojoj neverovatnoj porodici i prijateljima, poslovnim partnerima i klijentima, mojim pratiocima i poznanicima koji su mi ovaj dan učinili tako posebnim. Snažni smo koliko i oni koji nas okružuju. Danas je savršen dan i šaljem vam svu svoju ljubav i zahvalnost dok razmišljam o svom životu i postavljam nove ciljeve za budućnost“, napisala je ispod objave na „Instagramu“.

Sudeći po dosadašnjim uspesima i postignućima, verujemo da će joj se sve želje koje je zamislila ostvariti i da će ostati jedna od najuspešnijih žena sa naših prostora u svetu mode.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti