Ne viđamo je često: Žena Dejana Bodiroge konačno u javnosti, da li verujete da sada ovako izgleda FOTO

Ne viđamo je često: Žena Dejana Bodiroge konačno u javnosti, da li verujete da sada ovako izgleda FOTO

Autor: | 12/07/2023

0

Žena Dejana Bodiroge konačno u javnosti

Kada je 13. jula pre tačno dvadeset godina Ivana Medić izgovarala sudbonosno „da“ Dejanu Bodirogi, u urbanim beogradskim legendama ostalo je zabeleženo da su prolaznici, koji su se u tim trenucima zatekli pored Saborne crkve, proslavljenom košarkašu skandirali čuveno: „Mi imamo svoga Boga“, a lepoj manekenki: „Sad si uzela trofej, Ivana“.

ATA Images

 

Srećan brak traje već dve decenije i odvija se daleko od medija i očiju javnosti. Par ima sina Nikolu, koji će uskoro proslaviti 19. rođendan, a od tate je nasledio talenat za košarku.

Pročitajte: Pogledajte ovu princezu, danas puni 17 godina! Ćerka Peđe Stojakovića je nestvarna lepotica

Iako se Ivana odrekla karijere da bi se posvetila porodici, još izgleda „naučnofantastično“. Kad god se negde pojave zajedno, sve oči uprte su u nju, s razlogom. Prirodna lepotica, uvek nasmejana, a nadasve dama sa puno stila i ukusa.

Boško Karanović

 

S obzirom na visinu i besprekornu liniju, svaki komad garderobe Ivani savršeno stoji. Pošto je ovo toplo vreme rezervisano za lagane letnje komade, žena Dejana Bodiroga zaustavila nam je dah najnovijim stajlingom koji je njena prijateljica Marija Tarlać otkrila na Instagramu uz rođendansku čestitku.

Lepršava haljina sa pojačanim ramenima i upečatljivom šarom bila je odličan izbor, a tu je, naravno, i osmeh od milion dolara.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti