On bog, a Ivana njegova boginja: Supruga Dejana Bodiroge jednim je oduvek intrigirala javnost i bila trn u oku mnogim ženama

On bog, a Ivana njegova boginja: Supruga Dejana Bodiroge jednim je oduvek intrigirala javnost i bila trn u oku mnogim ženama

19/08/2021

0

Žena Dejana Bodiroge - sva pažnja je na njoj

Pre dvadesetak godina sa tribina se orilo „Mi imamo svoga boga, ime mu je Bodiroga“, a u prvim redovima na košarkaškim utakmicama sedele su najlepše devojke Beograda ne bi li privukle pažnju perspektivnog košarkaša.

Mnoge su ostale razočarane kada su saznale da je Dejan Bodiroga svoje srce poklonio šarmantnoj manekenki Ivani Medić. Iako u to vreme kapiten naše reprezentacije i zvanično jedan od najboljih evropskih košarkaša, u brak je ušao bez velike medijske pompe.

Pročitajte: Dejan Bodiroga - Rođendansko slavlje na obali mora

Boško Karanović

 

Sudbonosno „da“ Dejan i Ivana izgovorili su 13. jula 2003. godine, uz prisustvo pedesetak najbližih rođaka i prijatelja. Ostalo je da se prepričava da su prolaznici, koji su se zatekli u blizini Saborne crkve, prvo skandirali Dejanu u čast „Mi imamo svoga boga“, a zatim i nevesti „Sad si uzela trofej, Ivana“.

U godinama koje su usledile Ivana se posvetila porodici, Dejanu i sinu Nikoli. Nikada nije važila za tipičnu ženu sportista, niti je zarad medijske pažnje koristila poziciju i zvučno ime svog supruga. Iako su mogli da žive bilo gde, po završetku Dejanove igračke karijere odlučili su da im dom bude u Beogradu.

Pročitajte: Ne viđamo je često u javnosti - Ovo je žena Dejana Bodiroge (foto)

Ata Images

 

U javnosti se retko mogu sresti zajedno, pa svaki njihov dolazak na neki događaj izazove ogromno interesovanje. I obično su sve oči uprte u gospođu Bodiroga, uz konstataciju da pleni damskim stilom i prirodnom lepotom.

Pojedini mediji zloupotrebljavali su njihovu odluku da ne eksponiraju porodični život, pa su pre neku godinu proširili vest da je par pred razvodom. Dejan i Ivana demantovali su glasine tako što su nastavili da se još jače vole. I tako već punih 18 godina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti