U seriji Zakopane tajne oženjen je Nikolinom, a evo ko je devojka Stefana Radonjića u stvarnom životu FOTO

U seriji Zakopane tajne oženjen je Nikolinom, a evo ko je devojka Stefana Radonjića u stvarnom životu FOTO

Autor: | 10/07/2023

0

Stefan Radonjić u privatnom životu voli jednu Draganu

Serija „Zakopane tajne“, koja se prikazuje od kraja marta, stigla je do završetka prve sezone. Snimljeno je 111 epizoda, a od jeseni publika može da očekuje još dvesta.

Jelena Simonović

 

„Hvala divnoj ekipi glumaca, reditelja i svih saradnika na izuzetno obavljenom poslu. Od danas – zasluženi odmor. Kamere ponovo palimo u avgustu. Gledamo se i dalje svakog radnog dana“, napisao je scenarista Žarko Jokanović uz fotografiju dela ekipe.

Pročitajte: Novi dom Milice Milše ostaviće vas bez daha - Sa terase se vidi ceo Beograd FOTO

Jedna od glavnih uloga pripala je tridesetogodišnjem Stefanu Radonjiću, koji igra Tadiju Dodera, najstarijeg sina bračnog para oko kojeg se „vrti“ priča. U seriji je oženjen Nikolinom.

Jelena Simonović

 

Stefana smo do sada gledali u brojnim televizijskim serijama, kao i na pozorišnoj sceni, a zahvaljujući Instagramu imamo uvid i u njegov privatni život. Mladi glumac već dugo je u emotivnoj vezi sa lepom Draganom. Srećni su i zaljubljeni, o čemu svedoče i fotografije koje objavljuje na Instagramu.

Instagram

 

Stefanovu sliku na kojoj je sa devojkom „lajkovali“ su brojni pratioci, a među prvima njegova televizijska majka Milica Milša.

Pročitajte: Poznati pevač osvojio prelepu glumicu - On je novi dečko Olje Lević FOTO

- Moj stav na nivou svih odnosa, emotivnih i prijateljskih, jeste da u osnovi svega mora da postoji uzajamno poštovanje. Ako toga nema, besmisleno je trošiti energiju i emocije. Ne znam da li su se vremena promenila, a ja nisam uhvatio korak, tek susretao sam se i sa onima kojima je reč “uvažavanje” nepoznanica - ispričao je Stefan jednom prilikom za HELLO!.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jelena Simonović