Nikola je preslikani otac! Sin Dejana Bodiroge ima preko dva metra, pogledajte u kakvog je frajera izrastao FOTO

Nikola je preslikani otac! Sin Dejana Bodiroge ima preko dva metra, pogledajte u kakvog je frajera izrastao FOTO

Autor: | 07/07/2023

0

Sin Dejana Bodiroge preslikani otac

Da iver ne pada daleko od klade, kao što kaže narodna izreka, dokaz je i Nikola Bodiroga, koji je slika i prilika proslavljenog oca iz mlađih dana. Od njega je nasledio i sportski gen, a ako se ima u vidu da mu je tata jedan od najboljih košarkaša svih vremena, suvišno je pitati u kom pravcu su okrenuta njegova interesovanja.

Andreas Rentz/Bongarts/Getty Images

 

Sin jedinac Dejana Bodiroge i Ivane Medić rođen je 2004. godine. U to vreme Dejan je bio kapiten košarkaške reprezentacije, a radosne vesti dočekao je u Španiji.

Nikolino rođenje proslavljeno je u porodičnoj kući u Kleku, gde su roditelji Dejana Bodiroge, otac Vaso i majka Milica, kao i brat Željko, širom otvorili vrata znanim i neznanim, sa kojima su nazdravljali.

Pročitajte: Otac petoro zlatne dece - Najstariji sin Željka Rebrače je frajer i po, živi u Americi i niže neverovatne uspehe FOTO

‒ Navikli smo mi u našem dvorištu da pravimo velika slavlja posle Dejanovih zlatnih medalja sa najvećih svetskih takmičenja, ali ovo je trenutak koji se nikada ne zaboravlja. Ovo je naša najveća medalja ‒ govorio je ponosni deda.

Boško Karanović

 

O Nikoli Bodirogi, kao nesvakidašnjem košarkaškom talentu, mediji su pisali još 2014. najavljujući da stiže „novi Bodiroga“. U međuvremenu, „Bodiroga junior“ izrastao je više od dva metra, a ove godine je maturirao u jednoj beogradskoj gimnaziji. Košarkom se uspešno bavio u mlađim selekcijama Partizana, a u kom pravcu će dalje ići njegova sportska karijera ostaje da vidimo.

Linkedin

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images