Nikolina Pišek hospitalizovana: Naglo joj se slošilo, hitno prebačena u bolnicu

Nikolina Pišek hospitalizovana: Naglo joj se slošilo, hitno prebačena u bolnicu

Autor: | 06/07/2023

0

Nikolina Pišek ponovo proživljava stresne situacije nakon što je medijski rat sa svekrom ušao u novu fazu. Viktor Ristović, otac pokojnog Vidoja, burno je reagovao na voditeljkine navode da joj je suprug bio neveran, kao i da je kobnog dana bio u stanu sa drugom ženom, te joj javno zapretio da će objaviti spisak svih muškaraca sa kojima je ona imala avanture toko braka.

Mirko Tabašević

 

Pošto nesreća nikad ne ide sama, Nikolina se našla u još jednom problemu. Prošlog septembra na prodaju je stavila vilu u Zagrebu u kojoj je u živela sa Vidojem i njihovom ćerkom Unom Sofijom, ali i tu je naišla na poteškoće. 

Pročitajte: Nikolina Pišek više ne želi da ćuti - Sve je istina, Vidoje je u trenutku smrti bio s drugom ženom

Vidojeva ćerka iz prvog braka navodno je podnela tužbu protiv Nikoline zahtevajući da se imovina podeli, prenose domaći mediji, te je sud naložio da se prodaja kuće u Zagrebu stopira do daljeg.

Boško Karanović

 
 

Nikolina u ovom teškom perido pokušava da uživa u nekim lepšim trenucima, a juče je zaista bio dan za slavlje. Njena starija ćerka Hana Leonarda Cigoj diplomirala je na prestižnom univerzitetu u Milanu, pa je ponosna majka posetila Italiju kako bi zajedno proslavile ovaj važan događaj.

Instagram

 

Proslava je, međutim, prekinuta u po noći, kada je Nikolini pozlilo, te je hitno prebačena u bolnicu.

- Sve prave žurke u jedan u noći završavaju ovako. Istina je, malo žurke nikoga nije ubilo - napisala je voditeljka na Instagramu.

Instagram

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Pročitajte još

Najnovije vesti