Tata nije dočekao da je isprati na maturu: Pogledajte u kakvu je lepoticu izrasla Luisova najmlađa ćerka FOTO

Tata nije dočekao da je isprati na maturu: Pogledajte u kakvu je lepoticu izrasla Luisova najmlađa ćerka FOTO

Autor: | 05/07/2023

0

Luisova ćerka zablistala na maloj maturi

Kada je Ljubiša Stojanović Luis poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Feketića 2011, njegova ćerka Ela Mita imala je samo tri godine i jedva da je stigla da upamti oca. Godine su proletele, a devojčica je porasla i završila osnovnu školu.

Arhiva Hello!

 

„Mala matura i majkino najmlađe čedo“, pohvalila se Elina majka Silvana uz fotografiju simpatične tinejdžerke u svečanoj crnoj haljini.

Pročitajte: Posle smrti muža postala je socijalni slučaj - Ovako danas živi Luisova udovica FOTO

Posle suprugove smrti Silvana Stojanović sama je podigla njihovo troje dece: Andreja, Sergeja i Elu. U početku se teško nosila sa novonastalom situacijom, ali je uspela da se izbori sa svim problemima, pre svega finansijskim, i izvede decu na pravi put.

Instagram

 

„Moja Silvana na svet je donela devojčicu tešku 2.900 grama, kojoj su lekari na porođaju dali ocenu 10. I majka i ćerka su dobro, a ja ne mogu da pričam od sreće. Iako mi je šesto dete, osećam da je prvo“, ostale su zabeležene reči Ljubiše Stojanovića Luisa, koji je bio uz suprugu na porođaju u bolnici Narodni front.

Arhiva Hello!

 

Poznati pevač, koji je tragično okončao život u 59. godini, ženio se tri puta.

Iz prvog braka ima sina Miodraga, sa Dudom koju je opevao u pesmama dobio je Marka i Maju, koji se i sami bave muzikom, dok je sa trećom suprugom imao Andreja, Sergeja i Elu Mitu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin