Leonardo Dikaprio viđen sa novom devojkom: Glumac potpuno šokirao ovim izborom, svi je znate

Leonardo Dikaprio viđen sa novom devojkom: Glumac potpuno šokirao ovim izborom, svi je znate

Autor: | 04/07/2023

0

Nova devojka Leonarda Dikaprija

O Leonardu Dikapriju u poslednje vreme manje se piše o glumačkim poduhvatima i ekološkom aktivizmu, a više o brojnim lepoticama sa kojima je viđen protekle dve godine.

Hellomagazin

 

Glumac se našao na meti kritika jer u poslednje vreme bira partnerke koje su u ranim dvadesetim, što je poprilična razlika ako uzmemo u obzir da Leo ima 48. Čak je u jednom trenutku krenuo "trač" da Leo raskine sa partnerkama kada napune 25 godina, i onda odmah pređe na mlađu.

Pročitajte: Najpoznatiji holivudski neženja je ponovo singl - Leonardo Dikaprio raskinuo sa devojkom, a ovo je razlog


Međutim, sada se čini da oskarovac hoće da "razbije" taj trač. Leo je trenutno na Hemptonsu, a društvo mu pravi niko drugi do - Điđi Hadid!

Mike Coppola/ Getty Images

 

Ova 28-godišnja manekenka i glumac viđeni su kako dve večeri zaredom provode vreme na večerama i žurkama, a očevidac je za Pejdž Siks potvrdio da su njih dvoje zaista par. Điđi i Leo se druže sa istim ljudima, tako da su i prošle godine viđeni kako uživaju u prijatnom razgovoru i večerama. Od tad se piše da među njima postoje varnice, ali ni model ni oskarovac nisu bili zainteresovani da komentarišu njihov odnos.

Pročitajte: Promena: Nova devojka Leonarda Dikaprija nije manekenka, da li je ovo njegov najbolji izbor? (foto)
 

Prema navodima očevidaca, prelepa Điđi i Leo su proveli dve večeri uzastopno na luksuznom Hemptonsu, ali za sada niko se nije zvanično oglasio da potvrdi glasine o romansi. Ali prema rečima očevidaca, sudeći po njihovom govoru tela i načinu na koji su se ophodili jedno prema drugom, definitivno su novi par na holivudskom nebu. 

Hellomagazin

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin