Od nje je nasledila i lepotu i harizmu: Mama Jelene Tomašević je njena najveća snaga i podrška

Od nje je nasledila i lepotu i harizmu: Mama Jelene Tomašević je njena najveća snaga i podrška

Autor: | 01/07/2023

0

Majka Jelene Tomašević je prava dama

Jelena Tomašević retko govori o svom privatnom životu, a kada dozvoli javnosti da zavire u njen svet, povod je uvek lep.

Instagram printscreen

 

Pevačica je imala razlog za slavlje - njena mama Snežana proslavila je juče rođendan. Jelena joj se obratila i preko Instagrama objavivši zajedničku fotografiju i moćne reči koje najbolje opisuju njenu majku.

Pročitajte: TRUDNA Jelena Tomašević, Ivan blista od sreće! Pogledajte kako joj stoji stomačić i kako ga ponosni budući tata nežno mazi! (FOTO)



"Žena zmaj, žena ljubav, žena hrabrost- moja majka! Srećan ti rodjendan, lepotice naša! Živa i zdrava nam bila! Volimo te do zvezda", napisala je pevačica uz fotografiju na kojoj su se ređale čestitle i komplimenti.



Roditelji Jelene Tomašević bili su uz nju i pružali joj podršku, ali nažalost, taj zadatak je odnedavno ostao samo Snežani. Jelenin otac Dragan preminuo je pre mesec dana, i tada se pevačica zahvalila na svu ljubav koju joj je pružio.

Pročitajte: Jelena Tomašević neutešna grca u suzama! Otišao je moj voljeni, sada je sa anđelima (FOTO)



"Dobri i lepi moj tata. Već nekoliko dana ne mogu da poverujem da je ovo realnost... Da si otišao... Znam da si sa anđelima, jer takvi dobri ljudi kao što si ti zasluže to kroz ovozemaljski život svojom plemenitošću i čestitošću - napisala je tada pevačica.



Iako je uvek čuvala svoju intimu od javnosti i trudila se da sakrije i svoje roditelje od znatiželjnih očiju i ušiju, Jelena nije propustila da izrazi divljenje prema majki za vreme pandemije korona virusa, jer je Snežana medicinska sestra u kliničkom centru Kragujevac.

Pročitajte: Jelena Tomašević prvi put u javnosti posle smrti oca - Suprug Ivan je sve vreme uz nju, njegova podrška joj je najvažnija



"Njena profesija je da vodi računa o drugim ljudima, ali ona i mimo bolnice ceo svoj život bezrezervno pomaže svima oko sebe - i onima koje poznaje i onima koje ne poznaje. Njeno srce je veliko kao svemir i ponosna sam što mi je baš ona mama", napisala je Jelena Tomašević svojevremeno na Instagramu.

Miloš Nadaždin

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Pročitajte još

Najnovije vesti