Dugo je nismo videli: Lepa Brena na zasluženom odmoru uživa sa rođenom sestrom, koliko su samo različite! FOTO

Dugo je nismo videli: Lepa Brena na zasluženom odmoru uživa sa rođenom sestrom, koliko su samo različite! FOTO

Autor: | 26/06/2023

0

Sestra Lepe Brene uživa na moru

Lepa Brena otišla je na zaslužen odmor sa najboljim mogućim društvom - rođenom sestrom Faketom. Kako pevačica poštuje želju svoje porodice da ih ne eksponira na društvenim mrežama, slika njene starije sestre gotovo nikad ne može da se vidi na profilu folk dive, ali sada je napravljen lep izuzetak.

ATA Images

 

Faketa godinama živi u Kanadi sa suprugom Zoranom i njihovom decom, ali sestre i dalje gaje prisan odnos iako ih deli čitav okean.

Pročitajte: Oko je zasuzilo... Lepa Brena okružena bratom, sestrom i sestričinom! Pogledajte porodični portret (FOTO)

Ovog puta osolile su se na hrvatskom primorju i posećivale su znamenitosti, a tokom uživanja u mediteranskoj hrani, i naravno dobrom vinu, trenutak prelepog druženja ovekovečen je u restoranu.

Instagram

 

Lepa Brena, inače, rođena je kao treće dete u porodici. Pored Fakete ima i brata Faruka, koji se svojevremeno takmičio u emisiji "Nikad nije kasno".

Pročitajte: Sestričina Lepe Brene živi na drugom kontinentu i preslikana je tetka - Ja sam njena nesuđena ćerka (foto)

Brena je svojevremeno rekla da su svo troje izuzetno talentovani za muziku, te kako su sa majkom pevali sevdalinke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)


- Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća - izjavila je Brena jednom prilikom za Story.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin