Tajno su se viđali po hotelima: Doris Dragović ludo je volela svog kolegu, nije joj smetalo što je oženjen FOTO

Tajno su se viđali po hotelima: Doris Dragović ludo je volela svog kolegu, nije joj smetalo što je oženjen FOTO

Autor: | 26/06/2023

1

Doris Dragović svojevremeno je važila za „femme fatale“ jugoslovenske muzičke scene. Temperamentnoj Splićanki raskošnog glasa i stasa niko nije mogao da odoli, a mediji, koji su je pratili u stopu, pripisivali su joj veze sa mnogim poznatim muškarcima.

Promo

 

Većina priča ostala je samo u domenu glasina. Međutim, jedna je posebno intirigirala javnost – navodna veza sa kolegom Harijem Varešanovićem koji je u to vreme, krajem osamdesetih, takođe bio velika zvezda ovih prostora.

Pročitajte: Zbog njega je napustila sjajnu karijeru, a ovako su Doris Dragović i njen suprug izgledali na venčanju pre tri decenije (FOTO)

Pričalo se tada da su se viđali u tajnosti, jer je frontmen benda „Hari Mata Hari“ bio oženjen lepom brinetom Aidom. No, u brak je ušao vrlo mlad, rano je postao i otac, a kasnije, kako je popularnost rasla, tako su stizala iskušenja s kojima nije lako izlazio na kraj.

Promo

 

‒ Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku i to mi je najdraži porok. Supruzi sam govorio: „Ko ti je kriv, sama si birala“. Uprkos trzavicama ostali smo u braku, kompromisnom. Zbog dece – rekao je jednom Hari.

Pročitajte: Zajedničke fotografije iz noćnog kluba potvrdile ljubavnu aferu - Ovako su se voleli Doris Dragović i Arkan

 

Doris, koja je bila jedna od najlepših i najpopularnijih dama na ovim prostorima, uvek je bila tajanstvena po pitanju emotivnog života. Šuškalo se svašta, a ona nije ništa demantovala niti potvrđivala. Izbor blizak pevaču kaže da se sa Harijem zabavljala 1989. godine i da su bili strasno zaljubljeni jedno u drugo. Navodno, svake nedelje je zbog njega dolazila u Sarajevo, a viđali su se u hotelima, inkognito.

Promo

 

Kada su ga pre nekoliko godina novinari pozvali da prokomentariše ovu epizodu, Varešanović je rekao da prvi put čuje za to i zamolio da se ne prenose dezinformacije. Doris retko komunicira sa „sedmom silom“, ima za to neke svoje razloge, a ako slučajno i pomene privatni život, isključivo govori o suprugu, nekadašnjem vaterpolisti Mariju Budimiru, za koga se udala 1990, i njihovom sinu Borni. Hari je ljubav pronašao u Osječanki Jasminki Ištuk, sa kojom je u braku od 2010. godine.

Komentari (1)

Loading
Bora 04:48 27.06.2023
Odgovori

Ne znam šta vide na njoj.Žena je gradjena kao pritka za paradajz.

hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti