Pobegla je od kuće i ošišala se na ćelavo: Ovako je Emina Jahović sa 17 godina izgledala na svom prvom venčanju

Pobegla je od kuće i ošišala se na ćelavo: Ovako je Emina Jahović sa 17 godina izgledala na svom prvom venčanju

Autor: | 23/06/2023

0

Dok turski tabloidi nagađaju da li će se Emina Jahović ovog leta udati za četrnaest godina starijeg milionera Kurta Danijela Santeja ujedno se pitaju šta o tome misli njen bivši suprug Mustafa Sandal, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza

Arhiva Hello!

 

Imajući u vidu da lepa pevačica iza sebe ima i jedan maloletnički brak koji, istina, nije dugo trajao, možda bi ovaj u najavi, sa bogatim turskim biznismenom, mogao da bude treća-sreća. 

Pročitajte: Datum je slutio kraj - Fotografije sa romantičnog venčanja Emine i Mustafe

Emina je prvi put rekla „da“ mladiću iz njenog rodnog Novog Pazara, kada je imala samo sedamnaest godina. Bio je njena prva ljubav, zbog koje je pobegla od kuće. Pričalo se da je u to vreme bila toliko buntovna da se ošišala skoro na ćelavo.

‒ Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo. Imala sam divnu venčanicu i prekratku kosu, centimetar i po. To su neke lepe, ali i ozbiljne stvari koje vam se dese kada ste mladi ‒ prisetila se jednom prilikom.

Dušan Petrović

 

Posle samo šest meseci svako je krenuo na svoju stranu. Bivši suprug kasnije se oženio i zasnovao porodicu, a o braku sa Eminom nikada nije javno govorio. Njegov otac, pak, nije bežao od medija.

‒ Brak između Emine i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je još išla u školu kad se udala. Bila je velika svadba, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju ‒ izjavio je svekar i otkrio da je problem nastao kada je Emina odlučila da počne da se bavi pevanjem, a njegov sin nije želeo ženu koja nikada neće biti kod kuće.

Dušan Petrović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dušan Petrović

Pročitajte još