Vesni se od nje diže kosa na glavi! Ova poznata dama živela je sa Marićem, pogledajte jedinu sliku iz vremena ljubavi FOTO

Vesni se od nje diže kosa na glavi! Ova poznata dama živela je sa Marićem, pogledajte jedinu sliku iz vremena ljubavi FOTO

Autor: | 23/06/2023

1

Ljubav Milomira Marića bila je poznata novinarka

Vesna Radusinović i Milomir Marić zajedno su od 1995. godine i uprkos tome što nikada nisu ozvaničili emotivnu vezu, važe za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova našeg javnog života.

Luka Šarac

 

‒ Nisam bio ni sa jednom ženom pre Vesne. Ona ih je sve izbrisala, izvršila mi je lobotomiju ‒ kaže u šali Marić kada se povede priča o njegovom „prethodnom“ životu i uvek napomene kako je najveći „papučar“.

Pročitajte: Nikad tužnija mlada - Ovako je Vesna Radusinović izgledala na svom venčanju FOTO

Sa sadašnjom životnom saputnicom spojilo ga je novinarstvo. Neko vreme su bili kolege u „Profilu“, a ubrzo se rodila ljubav.

Instagram

 

Ipak, iako Milomir Marić ne želi o tome da govori, Vesna nije jedina novinarka sa kojom je delio život. Pre nego što je nju upoznao, godinama je živeo sa Duškom Jovanović. U to vreme oboje su važili za „perjanice“ srpskog novinarstva, a radili su u tada prestižnom magazinu „Duga“.

‒ Što me pitate za Dušku Jovanić? Bili smo zajedno, ali imam crne rupe u pamćenju ‒ kratko je odgovorio Milomir novinaru koji ga je pitao za bivšu ljubav, ne pokazujući želju da se priseti tog perioda.

O vezi sa Duškom Jovanić Marić je govorio samo jednom, i to posredno, prisećajući se kada je pratio na intervju sa Umbertom Ekom.

- Krenuli smo na nekom traktoru, zajedno sa žeteocima, iz San Marina. Umberto je živeo u selu Monte Čerinjone, u nekoj bivšoj kasarni gde je smestio svoje knjige. Imao je fantastičnu biblioteku. Ja sam želeo da, otprilike, imam takvu biblioteku, kao on. Trebalo mi je nekoliko decenija da to i ostvarim - ispričao je i u šali dodao: “Moje žene su uvek bile ljubomorne na te knjige, nikad jedne na druge.”

Mirko Tabašević

 

Komentari (1)

Loading
fica 19:12 23.06.2023
Odgovori

A meni se diže kosa na glavi od umišljenih intelektualaca, lezilebovića i lažnih boraca za promene, što takođe ova slika predstavlja, ako izuzmemo Marića koji je van svakog klišea bio i ostao.

hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti