Kao preslikani! Nikola Đuričko pokazao sina, mislićete da vidite duplo FOTO

Kao preslikani! Nikola Đuričko pokazao sina, mislićete da vidite duplo FOTO

Autor: | 22/06/2023

0

Sin Nikole Đuričko preslikan otac iz mladosti

Glumac Nikola Đuričko ne oglašava se često na društvenim mrežama, ali svaka njegova objava ima lep povod. Posle niza poslovnih uspeha, što u Americi, gde već godinama živi i radi, što u Srbiji, gde je film „Munje 2“ naišao na odličan prijem publike, ovog puta na red su došle lepe vesti iz porodičnog života.

Instagram

 

Nikolin četrnaestogodišnji sin Đorđe ove godine završio je školu i postao maturant, a ponosni tata je uz zajedničku fotografiju poručio „Moj omiljeni osmak“.

Instagram

 

U komentarima koji su usledili uglavnom se moglo pročitati da su otac i sin preslikani. Mnogi su primetili da dečak izgleda identično kao Nikola Đuričko u njegovim godinama. O tome postoji i dokaz, tačnije scena u filmu „Poslednji krug u Monci“, koji je snimio 1989. godine.

Pročitajte: Cela Jugoslavija ju je obožavala - Ova slavna glumica je baka Nikole Đurička FOTO

‒ Pamtim jednog isto takvog, iz jednog dvorišta u General Ždanovoj. Svirao je Gagi Nikoliću „Hey Joe“ ‒ prisetio se prijatelj omiljenog glumca.

youtube printscreen

 

Kao što je poznato, Nikola je pre pet godina započeo novo životno poglavlje. Sa suprugom Ljiljanom, ćerkom Nađom i sinom Đorđem preselio se u Los Anđeles, a kako talenat ne može da prođe neprimećen ubrzo je počeo da dobija uloge i gradi uspešnu karijeru.

Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin