Sed, moćan i 14 godina stariji: Ovaj biznismen je bio poslednja velika ljubav Nataše Miljković FOTO

Sed, moćan i 14 godina stariji: Ovaj biznismen je bio poslednja velika ljubav Nataše Miljković FOTO

Autor: | 20/06/2023

0

Ljubav Nataše Miljković bio je 14 godina stariji biznismen

Nataša Miljković godinama važi za jednu od najboljih novinarki i omiljeno televizijsko lice, a njen profesionalni put pratili smo od BK televizije, preko Radio-televizije Srbije, do Televizije Prva, Nova S i N1, gde danas uređuje i vodi emisiju „Novi dan“.

Petar Đorđević

 

Paralelno, pratili smo dešavanja u Natašinom privatnom životu, koji je nekoliko godina delila sa glumcem Srđanom Timarovim.

Pročitajte: Da li prepoznajete devojčicu sa slike - Redovno je gledamo na TV-u, bila je sa glumcem u braku, a i danas se priča o tom razvodu

Jedan su od retkih parova koji je posle razvoda ostao u prijateljskim odnosima, a za to je dobrim delom zaslužan i sin Lazar, o kome podjednako brinu.

Luka Šarac

 

Tri godine posle razlaza sa Srđanom Nataša je upoznala novu ljubav, a vezu sa četrnaest godina starijim biznismenom Žarkom Tarićem duže vreme je skrivala od javnosti. Zajedno su se pojavili na proslavi magazina HELLO! i to je svima bio jasan pokazatelj da imaju ozbiljne planove.

Pročitajte: Najveća trauma u životu ih je zauvek zbližila - Srđana Timarova i Natašu Miljković veže bolna uspomena

− Žarko je od mene stariji tačno koliko Džordž Kluni od Amal. Isto smo godište ona i ja, isto su godište njih dvojica – šalila se.

mirko tabašević

 

Ipak, početkom 2020. godine ljubavi je došao kraj.

− Ja sam sa bivšim partnerom Žarkom provela pet-šest lepih godina i rastali smo – otkrila je Nataša Miljković u emisiji kod Vesne Dedić i tako stavila tačku na tu priču.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.ra Miloš Nadaždin