Desilo se ono čega su se najviše plašili! Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova povređen na stazi: Odjurili smo u bolnicu... (foto)

Desilo se ono čega su se najviše plašili! Sin Nataše Miljković i Srđana Timarova povređen na stazi: Odjurili smo u bolnicu... (foto)

Autor: | 04/09/2022

2

Sin Nataše Miljković povređen na stazi

Sezona je bila uspešna za Lazara Timarova, zvezdu kartinga i možda budućeg šampiona Formule 1, ali jedna nezgoda nakratko ga je udaljila sa staze. Naime, sin glumca Srđana Timarova i voditeljke Nataše Miljković, slomio je ruku i neko vreme moraće da nosi gips.

Pročitajte: Nisu ni sanjali - Nataša Miljković i Srđan Timarov su uspeli, sin Lazar najsrećniji (foto)

Instagram

 

“Pre svega – ja sam okej. Ruka je slomljena, ali ništa strašno. Jedva čekam da se vratim na stazu. Hvala svima na lepim željama i podršci. Dugujem vam izveštaj o trci... Ceo vikend je bio brz: lagano sam počeo sa p7, potom ušao u p5. Usledilo je lepo preticanje za p4. Držao sam korak sa vodećom grupom i ušao u neverovatan duel sa drugim vozačem, ali sam se na glavnoj stazi našao u sendviču. Točak drugog bolida sudario se sa mojim, pa je poleteo i pokupio me, udarivši me u ruku. Bol je bio užasan, odjurili smo u bolnicu”, objasnio je Lazar šta se dogodilo i dokumentovao priču fotografijama koje su mnoge zabrinule.

Pročitajte: Nataša Miljković u suzama zbog sina - Lazar je doneo odluku i roditelji tu ništa ne mogu (foto)

Instagram

 

Ali, ali mali zaljubljenik u Formulu 1 kaže „no big deal“. Želimo mu uspešan oporavak i da se što pre vrati na stazu!

Komentari (2)

Loading
Dan 14:59 05.09.2022
Odgovori

Bravo za pozitivan stav. Bez drame, patetike, histerije. Svaka im čast kako odgajaju dete iako su razvedeni. Pimer za ostale.

Sloba 21:07 06.09.2022
Odgovori

Ovo dete je prelepo, pteslatko, verovatno i lepo vaspitano.Srećno anđele , pazi se.

hellomagazin.rs hellomagazin