Otkriven pol i ime bebe koju je Al Paćino dobio sa 83 godine! Roditelji u Srbiji ga često daju deci, značenje je MOĆNO!

Otkriven pol i ime bebe koju je Al Paćino dobio sa 83 godine! Roditelji u Srbiji ga često daju deci, značenje je MOĆNO!

Autor: | 16/06/2023

0

Al Paćino po četvrti put postao otac

Legendarni oskarovac Al Paćino (83) i njegova devojka Nur Alfalah (29) postali su roditelji, glumac je postao tata po četvrti put, dok je njegovoj izabranici ovog prvo dete.

Profimedia

 

Američki mediji javili su ranije da je Nur u drugom stanju tek pre dva meseca, a glumac je navodno tražio DNK test za utvrđivanje očinstva.

Kako je test potvrdio da je glumac zaista otac bebe, a pored nje već ima ćerku Džuli Mari (33) s učiteljicom glume Džen Tarant i blizance Antona i Oliviju (22) s glumicom Beverli D'Anđelo.

Pročitajte: Al Paćino ponovo postao tata - Njegova 54 godine mlađa partnerka donela je na svet njegovo četvrto dete

Predstavnik za medije koji sarađuje s ovim parom potvrdio je da je beba došla na svet, kog je pola i koje su ime srećni roditelji odabrali.

– Mogu da potvrdim da su Al Paćino i Nur Alfalah dobili sina, kom su dali ime Roman Paćino – istakao je PR glumca.

Profimedija

 

Roman je ime kom se pripisuje više značenja, a obično se koristilo da označi muškarca iz starog Rima, dok neki dodaju i njegovo hebrejsko poreklo, po kom znači "moćan" i "snažan", a ni rodditelji u Srbiji se ne libe da ga daju dečacima.

Par je, inače, ranije ove nedelje viđen na putu ka restoranu u Zapadnom Holivudu, a na zadnjem sedištu automobila nalazilo se dečije sedište u kom je navodno bila beba.

Al Paćinova beba dobila ime sa jakom simbolikom 

Zbog toga nije poznato kada je tačno Roman Paćino došao na svet, a prve glasine o njihovoj vezi pojavile su se prošle godine u aprilu mesecu, kada su fotografisani tokom romantične večere u Los Anđelesu, a izvori su potom potvrdili da su počeli da se viđaju odavno, nakon izbijanja pandemije kovida.

Photo by Chelsea Guglielmino/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagaazin.rs Gareth Cattermole/Getty Images