Šta brak i dete učine od čoveka! Nećete verovati kako danas izgleda voditelj Vladimir Stanojević FOTO

Šta brak i dete učine od čoveka! Nećete verovati kako danas izgleda voditelj Vladimir Stanojević FOTO

Autor: | 15/06/2023

0

Pre desetak godina Vladimir Stanojević važio je za jedno od najlepših, pa i najomiljenijih televizijskih lica. Vodio je emisije zabavne forme, oprobao se u rijalitiju, da bi se na kraju njegovo ime našlo na stranicama tabloida gde je etiketiran kao nasilnik.

Arhiva Hello!

 

Fitnes instruktorka Ana Marija Žujović, sa kojom je bio u vezi, 2015. godine prijavila ga je za nasilje, a ubrzo zatim protiv njega je podignuta i optužnica. Do sudskog procesa nije došlo jer je Vladimir otputovao u Ameriku, gde i danas živi.

Pročitajte: Vladimir Stanojević uživa u roditeljstvu, ćerka je zarobila njegovo srce

Pričalo se da je u Los Anđeles otišao da bi izbegao sankcije, ali je on u intervjuu koji je dao pre godinu dana to demantovao:

− Mislim da sam prva osoba na svetu koja je „pobegla“ godinu i po dana posle nekog incidenta. Naravno da je to glupost, ali priznajem da mnogo ekskluzivnije zvuči od: „Otišao u Ameriku na odmor, našao odličan posao, odlučio da ostane i čeka da dobije papire da bi se vratio u Srbiju”.

Mirko Tabašević

 

Vlada se u međuvremenu u Americi oženio, postao je i otac, budući da njegova supruga iz prethodne veze ima ćerku, koju je prihvatio kao svoju.

Iako ga dugo nismo videli na ovim prostorima, fotografije koje objavljuje na Instagramu svedoče da se likom nije nimalo promenio. Uprkos tome što je zašao u četrdesete godine, i dalje je u odličnoj formi, koju pokazuje kako na košarkaškom terenu, tako i pred objektivom fotoaparata.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Najnovije vesti