Otkrivamo: Vladimir Stanojević uživa u roditeljstvu, ćerka je zarobila njegovo srce

Otkrivamo: Vladimir Stanojević uživa u roditeljstvu, ćerka je zarobila njegovo srce

Autor: | 23/11/2021

6

Vladimir Stanojević postao tata, ovo je njegova supruga 

Vladimir Stanojević, koji godinama živi i radi u Americi, oženio se početkom godine partnerkom sa kojom je već neko vreme u vezi, a ceremoniji u Americi prisustvovalo je samo nekoliko najbližih prijatelja i kumovi. Kako saznajemo, Vladimirova izabranica iz prethodne veze ima ćerku, koju je on prihvatio kao svoje dete. Devojčica je već velika, pa uživanje u druženju i zajedničkim aktivnostima nekadašnjem voditelju i te kako prijaju.

Pročitajte: Lepe vesti stižu iz Amerike - Oženio se Vlada Stanojević, evo ko je mlada (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Nekada popularno televizijsko lice, otišao je u Sjedinjene Američke Države pre više od pet godina i otpočeo potpuno novi život. Razlog za to je, kako je naveo, njegova želja da „uči jezik“. U međuvremenu našao je posao kao domaćin za klubove u Las Vegasu.

Izgleda da Vlada sada vodi miran život daleko od očiju domaće javnosti, a devojčica je došla u pravom trenutku.

Čestitamo!

Komentari (6)

Loading
Ivana 13:40 23.11.2021
Odgovori

Ako ste već ovakvoj personi dali prostor i ceo tekst napisali onda ste mogli i napisati pravi razlog zašto je pobegao iz Srbije a ne da navodite njegove reči otišao u Ameiku da "uči" jezik

Saska 17:29 23.11.2021
Odgovori

Jao, divno! Neka je sa srecom i samo cerkice da dobija, pa da nauci kako je to kad strepis zbog zenskog deteta da ne naleti na nekog ****** koji ce da je prebije kao on svoju bivsu.

Stanka 17:58 23.11.2021
Odgovori

Vlado neka ti je srecno,da vas bog cuva daj boze jos dece❣️❣️❣️

Mare 19:03 23.11.2021
Odgovori

Najjače mi je ovo... Srecni otac... Bla bla... A na istom instagramu pregršt slika a ni jedna sa majkom deteta... Hit...

Ivana 19:41 23.11.2021
Odgovori

Drago mi je da je dobio cerku. I neka je dete zivo i zdravo i jeste za radost i cestitanje.Nadam se da ce ga odgajanje zenskog deteta naterati da se zamisli nad svojim postupcima .

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti